Νίκη που τον φέρνει βαθμολογικά σε θέση ισχύος σε σχέση με την αντίπαλο του πέτυχε ο Νηλέας Νεοχωρίου περνώντας με 0-2 από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου επί του Ληλάντιου.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας πιο μεστά και κυρίως με καθαρές επιθετικές βλέψεις έφυγαν με το πολύτιμο διπλό κάνοντας αποφασιστικό βήμα σωτηρίας.
Στο 40′ ο Νηλέας βρήκε το γκολ όταν σε σέντρα του Ζωντού ο Σταμέλος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Καρύμπα βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και αφού έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σταμέλο (46′) το σουτ απέκρουσε ο Καρύμπας και στο 53‘ δεν μπόρεσε εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ), ο σκόρερ των φιλοξενούμενων στο 75′ πάσαρε στον Μαστροκώστα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.
Συμπερασματικά δίκαιη η νίκη του Νηλέα που παρουσιάστηκε καλύτερος στο ματς απέναντι στο Ληλαντιο το οποίο φωνάζει ίσως και δίκαια για κάποιες αποφάσεις του κ.Θεοδώρου κυρίως σε αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο.
Α.Ε. Ληλαντίου (Νίκος Ρόγκας): Καρύμπας, Ντούρμας, Ματσούκας, N-doj, Μακ. Κόλλιας, Ντουλαβέρης, Λαμπρόπουλος (83′ Καπουρίζης), Ρωμανός (67′ Νάνος), Παπαγεωργίου (71′ Μπαρίτας), Μικράκης, Καλεντζής.
Νηλέας Νεοχωρίου (Νικολόπουλος): Παπαχρήστος, Κότσαρης Κ (75′ Σαμπάνης),  Φραγγής, Κότσαρης  Γ. (87′ Καρλής), Μακρής, Τζέμης, Σαμαράς, Ζωντός, Σταμέλος (80′ Πόγκας), Μαστροκώστας, Αποστόλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ