Η 20η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Ε είναι μια αγωνιστική που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σημαντικές μάχες σε κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας.
Ο Ταμυναϊκός δοκιμάζεται στο Βασιλικό επί του Λήλα και έχει δύσκολο έργο αν θέλει να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας σε μια έδρα όπου η Κάρυστος λύγισε και έπεσε από την κορυφή.
Η Κάρυστος είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης επί του Δύστου και θέλει την νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.
Ο ΑΟ.Χαλκίς με αλλαγή ψυχολογίας και με νέα διοίκηση ταξιδεύει στον Βορρά για να αντιμετωπίσει την υπολογίσιμη εντός έδρας Αναγέννηση Μαντουδίου που εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, οι νερατζούρι θέλουν το τρίποντο για να μείνουν σε τροχιά κορυφής.
Ξεκούραστο τρίποντο άνευ αγώνα με 3-0 για τον Σταυρό επί των Καθενών που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.
Η Μακρυκάπα μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Αιδηψού θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη και να ξεφύγει από την ζώνη κόντρα στον Ελλήσποντο που ψάχνει βαθμό η βαθμούς για να ξεμπερδέψει με τυχόν περιπέτειες.
Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς θα κοντραριστεί με τον Απόλλων Ερέτριας με το κίνητρο να είναι με τους φιλοξενούμενους που θέλουν βαθμό η βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Προποντίδα υποδέχεται τον Κύζικο Νέας Αρτάκης στον Βούρκο σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο θα λέγαμε μιας και η ”Μπάρτσα” βρίσκεται στην πρώτη οχτάδα και κοιτάζει όσο ψηλότερα γίνεται, αντίθετα οι ”Μπέμπηδες” έχουν ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.
Ντέρμπι στην Βόρεια Εύβοια με γειτονικό ντέρμπι και υψηλό κίνητρο και για τους δύο Ιστιαία και Αιδηψό θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Ιστιαία θέλει νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και ελπίδα παραμονής στην κατηγορία. Η Αιδηψός μετά από δύο σερί ήττες θέλει να βγάλει αντίδραση και να επανέλθει στις νίκες.