Αποστολή στην Θήβα: Χρήστος Σεφερλής

Τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και η ομάδα των Θηβών υποδέχεται την αντίστοιχη της Ιστιαίας, σε ένα ματς που οι Ευβοιώτες χρειάζονται ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου απαλλαγμένο από το άγχος της βαθμοθηρίας, μιας και έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία, θα υποδεχθεί τους Ευβοιώτες του Θανάση Γουρνά, που θέλουν βαθμό η βαθμούς για να είναι αυτοί οι δεύτεροι που θα ακολουθήσουν τους Βοιωτούς στην Γ΄ Εθνική.

Επειδή ως Έλληνες την συνωμοσιολογία την έχουμε στο αίμα μας και τα σενάρια παίρνουν και δίνουν, συν αυτούς που καλλιεργούν το μίσος και τις ύβρεις μέσα από την ανωνυμία που τους χαρίζει το διαδίκτυο προσπαθώντας να δυναμιτίσουν το κλίμα του αγώνα, καλό είναι να τ΄ αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και να επικεντρωθούμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που έτσι και αλλιώς θα ΄ναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα.

Δηλώσαν στο ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄:

Νίκος Ευσταθίου: ΄΄Θα παίξουμε για το ευχαριστηθούμε και ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας΄΄.

Βασίλης Τσομπάνης: ΄΄Είχα την τύχη να πανηγυρίσω άνοδο με δύο πολύ καλές ομάδες και με τον ίδιο πολύ καλό προπονητή και άριστο γνώστη αυτών των αγώνων και αυτών των καταστάσεων. Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στο τελευταίο ματς θα παίξουμε για μας και τον κόσμο μας΄΄.

Δημήτρης Βεζυρτζόγλου: ΄΄Να παίξουμε να το ευχαριστηθούμε χωρίς άγχος το κυριακάτικο ματς και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά΄΄.

Νίκος Ευθυμίου: ΄΄Έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο , η Θήβα είναι ιστορικό σωματείο και θα παίξουμε για όλα αυτά, για την ιστορία μας,τον κόσμο μας, τουε εαυτούς μας. Στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα και ας μην ξεχνάμε ότι στον Αίολο χάναμε 2-0 μέχρι το εβδομήντα. Είμαι από τα γεννοφάσκια μου σε αυτή την ομάδα είναι απερίγραπτη η χαρά που νοιώθουμε με την άνοδο του ΑΟ Θήβα στη Γ΄ Εθνική΄΄.

Γιώργος Λάμπρου: ΄΄Και οι δύο άνοδοι είχαν πολλά κοινά. Είχαν σωστές διοικήσεις, πολύ κόσμο να στηρίζει τις ομάδες. Ξεπεράσαμε δυσκολίες και φθάσαμε στην άνοδο μετά από εννέα χρόνια. Πολύ καλό το προπονητικό τιμ με τους κυρίούς Ελευθεριάδη, Μπούτσικο και Μεγαρίτη που βοήθησαν μέγιστα στην επιτυχία αυτή. Θα παίξουμε για την ιστορία μας και τον κόσμο μας , και δεν με αφορά τι θα γίνει ποιος θα βγει στην Γ΄ Εθνικη. Κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο΄΄.

Δημήτρης Ελευθεριάδης : ΄΄Είμαι το ΄΄μάτι΄΄ του Γιώργου Λάμπρου. Καταγράφω, αναλύω και κάνω τη δουλειά του κόουτς Γιώργου Λάμπρου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο κ. Λάμπρου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος΄΄.