Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ισόπαλο με 3-3 ήρθε το παιχνίδι του ΑΟ Κονίστρων και Περιχώρων, που υποδέχθηκαν τον Νηλέα Νεωχωρίου .

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Τζάνου, δύο λεπτά πριν το 90’.

Το παιχνίδι:

Στο 11’, ο Τζόκας θα επιχειρήσει το σουτ έξω από την περιοχή, ο Αγγελόπουλος θα πέσει στην γωνία του και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 1-0 στο 21’ από τον Ντρακότι! Ο Πετρογιάννης θα κάνει την κάθετη στον Ντρακότι, ο οποίος αφού περνά και τον Παπαχρήστο, θα κάνει το 1-0.

Ο Κέκης το 1-1 στο 44’! Λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Μαστροκώστας θα κάνει την κάθετη στον Κέκη και ο τελευταίος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ.

Ημίχρονο 1-1.

Στο 58’, ο Κέκης θα κάνει το 1-2 με πέναλτι! Ο Κέκης κέρδισε το πέναλτι από τον Αγγελόπουλο, ενώ στην φάση υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων πως η μπάλα έχει βγει κόρνερ πριν γίνει η παράβαση.

Στο 80’, το 1-3 από τον Ρουμελιώτη! Ο Ζώντος έκανε την πάσα στο Ρουμελιώτη που θα περάσει τον Αγγελόπουλο και θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Αν και το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς το Νηλέα, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Το 2-3 στο 81’ από τον Αγγελόπουλο! Ο Καραγιάννης θα κάνει την παράλληλη πάσα προς τον Αγγελόπουλο, ο οποίος ύστερα από αναμπουμπούλα στην περιοχή, έκανε το 2-3.

Στο 88’ ο Τζάνος θα κάνει το 3-3! Ο Καραγιάννης θα κάνει την παράλληλη πάσα προς τον Τζάνο, ο οποίος με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τελικό 3-3.

Ο Α.Ο.Κονιστρών και Περιχώρων θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Νηλέα Νεοχωρίου και να τους ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία.

Α.Ο.Κονιστρών & Περιχώρων(Αν. Βέκιος): Αγγελόπουλος Ευ., Κολτσινάκου Λε., Κόκκος Χρ.(72’Τζάνος Νικ.), Μούντριχας Α.(85′ Τσεκούρι Φλ.), Πόγκας Αλ.(59′ Καραγιάννης Αθ.), Κατσής Δ., Αγγελόπουλος Ευ., Πετρογιάννης Κ., Μανέτας Χρ. (82′ Χαιράνι Γι.), Ντρακότι Ο., Σέγκος Ι

Νηλέας Νεοχωρίου: Παπαχρήστος Χρ., Κότσαρης Κων., Μαστόρης Π., Σαμπάνης Αθ., Κότσαρης Γ., Ζωντός Αθ., Ρουμελιώτης Σπ., Τζόκας Ιωα., Κέκης Κ.(72΄Μπονός), Μαστροκώστας Αν., Σαμαράς Στ.(84′ Ζωντός Γι.)