Ο Α.Ο.Ν.Α. μπορεί να τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο στην επανάληψη όμως βρήκε δίχτυα επικρατώντας με 0-3 των Λουκισίων παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν την πλήρη κατοχή μπάλας παίζοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο ήταν όμως αρκετά φλύαροι και αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Α.Ο.Ν.Α. ήταν στο 12΄ όταν ο Χατζηστάμου πλάσαρε από κοντά με τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Αραβανή.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κατσούκης με ωραία προσπάθεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Αραβανής.

Στην επανάληψη ο Μίλτος Γκόφας προχώρησε σε τρεις αλλαγές δίνοντας ζωντάνια στην επιθετική του γραμμή με τα θετικά αποτελέσματα να έρχονται γρήγορα.

Ο Σκριβάνος στο 47΄ σούταρε δυνατά ο Αραβανής απέκρουσε προσωρινά με τον Ντάμπο από κοντά να πλασάρει κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια το καλοδουλεμένο σύνολο  του Νίκου Ευσταθίου προσπάθησε να βγει μπροστά προσπαθώντας κυρίως με κάποιες στημένες φάσεις να επισκεφτεί τα καρέ του Ναβροζίδη.

Ο Α.Ο.Ν.Α. κλείδωσε την πρόκριση στο 73΄όταν ο Παπαδάκης επιχείρησε το σουτ ο Αραβανής απέκρουσε προσωρινά με τον Σκριβάνο να μην έχει πρόβλημα από κοντά να κάνει το 0-2.

Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μεγάλος στο 85΄ έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παπαδάκη από αριστερά.

Α.Ο.Λουκισίων (Νίκος Ευσταθίου): Αραβανής, Αρβανίτης, Δέδες, Μπουλούκος, Σίμος, Κωνσταντόπουλος, Αρκάς(65΄ Μπουλούκος) Μακρής(48΄ Τζαφέρης) Πατρινός(77΄Λουκατζίκος) Ισαλάρι(77΄Τουλίτσης) Πόγκας

Α.Ο.Ν.Α. ( Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος(46΄ Σκριβάνος) Τσατσαρώνης, Μπελίτσος, Καραμπάς,Πατερίτσας, Χατζηστάμου (46΄ Παπαδάκης) Στασινόπουλος Κωστούλας (55΄Μεγάλος) Κατσούκης (46΄Δήμου) Ντάμπος (70΄ Ζαχαρόπουλος)