Ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, λίγες μέρες πριν ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συμμετέχοντας, στον 3ο όμιλο, για πρώτη φορά με ομάδες από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και από γειτονικούς όπως η Μαγνησία, η Φθιώτιδα και η Βοιωτία!

Σίγουρα ένας όμιλος πολύ πιο ΄΄βατός΄΄ από αυτόν που φημολογείτο, με ομάδες της Αθήνας και των νησιών του Αιγαίου!

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο ΑΟΝΑ ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας, στο ΄΄Νίκ. Κίλιμπας΄΄! Δυστυχώς ο ΑΟΝΑ θα νιώθει ΄΄μοναξιά΄΄ στον 3ο όμιλο, καθώς ο άλλος εκπρόσωπος της Εύβοιας στην Γ’ Εθνική, ο ιστορικός Ηρακλής Ψαχνών, με απόφαση των διοικούντων του, ΄΄πήδηξε΄΄ έξω από το τρένο της Γ’ Εθνικής και έμεινε ανενεργός!

Σε κοσμικό κέντρο της παραλίας της Αρτάκης, η διοίκηση του ΑΟΝΑ, οργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης, συνεστίαση για τα ΜΜΕ, με σκοπό την παρουσίαση της ομάδας, λίγο πριν από την σέντρα, του παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Άγγελου Διγκόζη, ενώ υπήρχε και η βράβευση, από πλευράς ΄΄ερυθροκίτρινων΄΄ της ΕΠΣ Εύβοιας, στα πρόσωπα του προέδρου Γιάννη Ρέτσα και του Γεν. Γραμματέα Γιώργου Πίσχινα και ενός ανθρώπου που για πολλά χρόνια τώρα είναι πιστός φίλαθλος, αλλά και μεγάλος χορηγός, της ομάδας του ΑΟΝΑ, του Βαγγέλη Χρυσού (εταιρεία ΄΄Εν Αρτάκη΄΄)…

Ο πρόεδρος του ΑΟΝΑ Γιάννης Βαγιάνης, ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου, παρουσιάζοντας αρχικά τον νέο τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Διγκόζη, στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο και οι οποίοι παραμένουν υψηλοί… Ο πρόεδρος Βαγιάνης, εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την πορεία του ΑΟΝΑ στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και την πίστη του, ταυτόχρονα, ότι όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο θετικό τρόπο για τους ΄΄ερυθροκίτρινους΄΄!

Το προεδρείο του πάνελ, απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων εκπροσώπων των ΜΜΕ!
Σύντομη αλλά με ουσία η τοποθέτηση του νέου τεχνικού του ΑΟΝΑ, Άγγελου Διγκόζη, που δήλωσε χαρούμενος για το νέο του προπονητικό εγχείρημα, αλλά και ότι τον επηρέασε θετικά και τον κέρδισε, τελικά, το όραμα που έχουν οι παράγοντες της ομάδας της Ν. Αρτάκης!

Σύντομες τοποθετήσεις είχαν για τον φετινό ΑΟΝΑ, ο αντιπρόεδρος Νίκος Ματζάνας και ο Γεν. Γραμματέας του ΔΣ Άγγελος Πρατσόλης…
Στην συνέχεια της εκδήλωσης, η διοίκηση του ΑΟΝΑ, τίμησε την ΕΠΣ Εύβοιας, στα πρόσωπα των Γιάννη Ρέτσα, προέδρου του ΔΣ και του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Πίσχινα (τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη από το λάβαρο του ΑΟΝΑ)! Παρών στην εκδήλωση και ο Ταμίας του ΔΣ της ΕΠΣΕ Γιάννης Λάμπρου!

Ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης, εξέφρασε τις ευχαριστίες της ομάδας στην Διοίκηση της ΕΠΣΕ και εξήρε το σημαντικό έργο που γίνεται, μέσα από αντιξοότητες και πολύ δύσκολες συνθήκες!

Ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΑΟΝΑ, για τις βραβεύσεις, τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες τονώνουν το ηθικό, της Διοίκησης της ΕΠΣΕ και είναι μια ώθηση και υποχρέωση, φυσικά, για περισσότερη δουλειά και προσπάθεια! Κλείνοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, έχει όλα όσα χρειάζονται και κύρια τους ανθρώπους, που μπορούν να την ΄΄εκτοξεύσουν΄΄ πολύ ψηλά!

Τέλος βραβεύθηκε ο διαχρονικός φίλαθλος του ΑΟΝΑ, Βαγγέλης Χρυσός, που η εταιρεία του ΄΄ΕΝ ΑΡΤΑΚΗ΄΄, αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ομάδας! Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Χρυσός, αφού ευχαρίστησε τους διοικούντες, τόνισε ότι ο ΑΟΝΑ, έχει διαχρονική πρωταγωνιστική, παρουσία, στα τοπικά πρωταθλήματα, σημαντική και αξιόλογη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες!

Ο Βαγγ. Χρυσός, αναφέρθηκε ειδικά στην σύμπνοια των παραγόντων της Αρτάκης, που είχε σαν αποτέλεσμα, να φτάσει η ομάδα στην Γ’ Εθνική και τώρα να έχει τα φόντα και την δυναμική να πετύχει πολύ υψηλότερους στόχους!

Μέσα σε κλίμα ευφορίας και ευχών για καλή πορεία στον ΑΟΝΑ, ακολούθησε συνεστίαση της διοίκησης της ομάδας της Αρτάκης στους παρευρισκόμενους…