Ξεκινάει και επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά για τον Α.Ο.Ν.Α. ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή στις 17:00 στο ”Ν.Κίλιμπας’‘ τον Εθνικό Πειραιώς για το θεσμό του κυπέλλου.

Οι νταμπλούχοι της Εύβοιας που θα είναι οι μοναδικοί εκπρόσωπος του Νομού μας σε εθνικές κατηγορίες θα προσπαθήσουν να περάσουν το εμπόδιο του ιστορικού Εθνικού για να βρεθούν στην επόμενη φάσητου κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Α. Κ.Κλάδης θα έχει απουσίες καθώς θα λείψουν οι Ν.Σταυριανός,Κ.Καραμπάς,Β.Ντελέκος και Γ.Θωμάς καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμα τα δελτία τους.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός του Δ.Τερεζόπουλου μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος σίγουρα όμως αποτελεί ένα από τα βαριά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον Εθνικό αγωνίζεται για δεύτερη σαιζόν ο Λ.Πολίτης ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Α.Ο.Ν.Α. κατά την μεταγραφική περίοδο με τις συζητήσεις τελικά να αποβαίνουν άκαρπες μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην ομάδα του Πειραιά κατά τη φετινή χρονιά έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών αλλάζοντας φιλοσοφία και ρίχνοντας το μπάτζετ κατά πολύ.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι του Α.Ο.Ν.Α. καθώς το παιχνίδι αποτελεί ουσιαστικά τα αποκαλυπτήρια της φετινής ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Σ.Ξηρογιάννης με βοηθούς τους Ν.Σοφό και Χ.Καλαμπούκα άπαντες του συνδέσμου Βοιωτίας