Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Α.Ο.Χαλκίς και Αμαρυνθιακός ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν από τους δύο  αντιπάλους.

Με το σημερινό αποτέλεσμα ο Α.Ο.Χ. δίνει το δικαίωμα στους διώκτες του να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο ή και να τον φτάσουν στο βαθμολογικό πίνακα και ο Αμαρυνθιακός να μην καταφέρνει να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή.

Αυτή ήταν η τρίτη εντός έδρας ισοπαλία για τη Χαλκίδα που και σήμερα εμφάνισε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της καθώς και πολλές από τις ανορθογραφίες στο χτίσιμό της όπως η έλλειψη ακραίων επιθετικών.

Ο Αμαρυνθιακός από την πλευρά του θωράκισε τα μετόπισθεν, πίεσε ψηλά μην αφήνοντας τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι και αν είχε σε καλύτερη μέρα τους επιθετικούς του ίσως να έπαιρνε και κάτι περισσότερο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τη Χαλκίδα στο όταν η κεφαλιά του Μαστροκώστα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σακκή.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας έψαχναν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα χωρίς να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο με τον Σκριβάνο του Δ. στο 22΄ να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια του Φαλαγγίτη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το πρώτο μέρος ήταν για τον Αμαρυνθιακό στο 40΄ όταν ο Σκριβάνος του Δ. βρήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Πετράκη που έπιασε απευθείας σουτ με τον Φαλαγγίτη να απογειώνεται στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60΄ το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Α.Ο.Χ. να ελέγχει τη μπάλα και τον Αμαρυνθιακό να ψάχνει να βρει τις δικές του ευκαιρίες κυρίως στην κόντρα.

Ο Δ.Λύκος βλέποντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά προχώρησε σε τρεις αλλαγές προσπαθώντας να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή.

Η κίνηση αυτή έδωσε ώθηση στην ομάδα με τον Λούκα στο 65΄ να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι στον Σακκή με το πλασέ του να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 72΄ ο Ζουλιώτης εκτέλεσε το κόρνερ ο Γεωργίου πήρε την κεφαλιά με τον Ρεπετσά να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Ο Μαστροκώστας στο 77΄ πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσατσαρώνη με τη μπάλα να μη του κάνει το χατήρι και να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Ο Αμαρυνθιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην αμυντική γραμμή του Α.Ο.Χ. με τον Πέππα στο 86΄να ολιγωρεί  και να περνάει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Α.Ο.Χαλκίς ( Δ.Λύκος) Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσατσαρώνης ( 87΄ Τσολάκος) Γεωργίου, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Τρεπεκλής ( 62΄ Καραχάλιος) Σπυράκης, Γκιόκας (62΄ Λούκας) Μαστροκώστας ( 90΄ Χαλιώτης) Σπανός (62΄ Ζαχαριάς)

Αμαρυνθιακός ( Θ.Μεθενίτης) Σακκής, Π.Τσούτσης, Ντρέκης, Πάλλης, Ρεπετσάς, Σ.Μυρτέζα, Δ.Τσούτσης (90΄Θ.Σκριβάνος) Σιαράπης (90΄Παρασκευάς) Σκριβάνος του Λ. Σκριβάνος του Δ. Πτράκης (62΄Πέππας)

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ