Χωρίς να συναντήσει πρόβλημα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Α.Ο.Χ. επικράτησε με 30 του Αυλωναρίου στο Δημοτικό της Χαλκίδας.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τον πλήρη έλεγχο και παίζοντας στο ένα τέταρτο του γηπέδου τους αντιπάλους εκτός των τριών γκολ σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Ο Δ.Λύκος έχοντας στα χέρια του μεσοεπιθετικά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ευβοια θα πρέπει να πείσει τους παίχτες του να γίνουν πιο ουσιαστικοί και να μην έχουν νεκρά διαστήματα γιατί στα παιχνίδια που ακολουθούν ο βαθμός δυσκολίας θα γίνεται μεγαλύτερος.

Η Χαλκίδα ξεκίνησε εκρηκτικά το παιχνίδι  με τον Γκιόκα στο 7΄ να σεντράρει και τον Ζαχαριά να μη βρίσκει στόχο.

Στο 10΄ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους καθώς το σουτ του Ζαχαριά απέκρουσε ο Μπασινάς και στην επαναφορά το σουτ του Σπυράκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι Nerazzuri άνοιξαν το σκορ στο 12΄όταν άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα ο Κολιόπουλος βρήκε σε θέση βολής τον Ζαχαριά που έκανε το 1-0.

Μετά το 20΄ οι παίχτες του Δ.Λύκου άρχισαν να χαλαρώνουν μη έχοντας την σπιρτάδα των πρώτων λεπτών, κυκλοφορώντας τη μπάλα ανούσια και μη μπορώντας να βγάλουν τις φάσεις μπροστά από την εστία του Μπασινά.

Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος ήταν στο 45΄ όταν το σουτ του Γκιόκα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να κλειδώσουν τη νίκη με το σουτ του Ζουλιώτη στο 50΄ να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Μπασινά.

Όσο περνούσε ο χρόνος το νεανικό συγκρότημα του Γ.Τζόκα προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να καταφέρει να ανησυχήσει τον Φαλαγγίτη που πέρασε ίσως το πιο ήσυχο απόγευμα της καριέρας του.

Ο Α.Ο.Χ. κλείδωσε τη νίκη στο 75΄ με κεφαλιά του Τσολάκου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαστροκώστα.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 89΄ ο Μαστροκώστας έπειτα από πάσα του Λούκα.

 

Α.Ο.Χαλκίς : ( Δ.Λύκος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος, Γεωργίου, Τζάβρας, Σπυράκης, Τσολάκος ( 82΄Λούκας) Σπανός ( 67΄ Καραχάλιος ) Ζαχαριάς ( 67΄Μαστροκώστας) Γκιόκας (82΄Πάλλης) Ζουλιώτης

Αυλωνάρι ( Γ.Τζόκας) Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου(85΄Γκιούλι) Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας, Γλύκος ( 63΄ Κοψαχείλης) Μάλλιος, Ντουλελάρι ( 85΄Βογιατζής) Κρόκος (30΄ λ.τ.Παναγιώτου) Τσιάκος

 

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ