Ο Φοίβος Μορίδης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Α.Ο.Χαλκίς έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στην Γ.Συνέλευση του σωματείου που έλαβε χώρα στο Νομαρχιακό μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Γ.Συνέλευσης Α.Νάτσος διάβασε επιστολή παραίτησης του τέως Προέδρου Α.Βουρδάνου που δεν έδωσε το παρόν κάτι που έφερε τον εκνευρισμό στα παρόντα μέλη.

Στη συνέχεια το σώμα οδηγήθηκε σε εκλογές με τους Φοίβο Μορίδη και Γιώργο Τόλια να θέτουν υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο με τον δεύτερο να παρουσιάζει χρηματικό ποσό της τάξης των δώδεκα χιλιάδων ώστε να πληρωθούν οι παίχτες άμεσα και να ξεκινήσει να λειτουργεί η ομάδα.

Η κάλπη τελικά έβγαλε νικητή τον Φοίβο Μορίδη ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η χρονιά αυτή θα είναι περίοδο οργάνωσης και ανάκτηση της αξιοπιστίας του σωματείου και από αύριο ξεκινάει η δουλειά ώστε να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια που έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο δωδεκαμελές συμβούλιο του Φοίβου Μορίδη μετέχουν μόλις τρεις Χαλκιδέοι οι: Δημήτρης Επισκόπου,Μιχάλης Δήμας και Άρης Γρύλλος.

Το επόμενο διήμερο θεωρείται πολύ κρίσιμο για τον Α.Ο.Χαλκίς καθώς η υπομονή των προπονητών και των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών έχει χτυπήσει κόκκινο με την ομάδα να έχει μπροστά της τον αγώνα κυπέλλου με τον μηδενισμό να παραμονεύει.

Για περισσότερο φωτορεπορτάζ απο Γ.Σ του ΑΟ Χαλκίς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ