Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τη φετινή χρονιά στον Α.Ο.Χαλκίς με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να βγάζει το λάδι στους παίχτες του στο Δημοτικό στάδιο και το γήπεδο των Αλατσάτων.

Με τους περισσότερους παίχτες από τον περσινό κορμό να συνεχίζουν και φέτος το παρόν στην πρώτη έδωσαν οι Χρήστος και Κώστας Καρβελάς, Παύλος Τσεκούρας, Θοδωρής Ντεγιάννης και ο νεαρός Δημήτρης Βουρδάνος.

Τα βλέμματα όμως είναι όλα στραμμένα στην αυριανή Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας.

Τον πρώτο λόγο σίγουρα έχει ο νυν Πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας ο οποίος κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον ιστορικό Σύλλογο κατά την περσική χρονιά τόσο οικονομικά όσο και σε θέματα διαδικαστικά που απασχολούσαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Κατά γενική ομολογία τόσο των παιχτών όσο και των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων ο Βασιλής Καρλατήρας και οι συνεργάτες του διαθέτουν την ικανότητα και τον ζήλο να συνεχίσουν να έχουν το τιμόνι του Α.Ο.Χ.  ώστε να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και οικονομική συνέπεια.