Ο Βασίλης Καρλατήρας είναι ο νέος Πρόεδρος του Α.Ο.Χαλκίς καθώς επικράτησε του Γιώργου Τόλλια στις εκλογές που διεξήχθησαν στην Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας.

Κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας λόγω της Πανδημίας και με την παρουσία δύο δικηγόρων οι δύο υποψήφιοι πήραν το λόγο παρουσιάζοντας τις σκέψεις τους και το όραμα που έχουν για τον Ιστορικό σύλλογο.

Η διαδικασία παρά τις όποιες αντεγκλήσεις κύλησε ομαλά με τα μέλη του συλλόγου να δείχνουν εμπιστοσύνη στον Βασίλη Καρλατήρα και τους συνεργάτες του δίνοντάς τους το δικαίωμα να συνεχίσουν το έργο τους που ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου.

Δίπλα στον νέο Πρόεδρο του Α.Ο.Χ. και αυτοί που θα προσπαθούν να δώσουν λύση στα καθημερινά προβλήματα της ομάδας θα είναι οι εξής :

Πέτρου Νικόλαος, Λιάσκος Ιωάννης, Πικραμένος Παναγιώτης, Θάνος Σταύρος, Κοτρογιάννης Ιωάννης, Γριβάκης Γεώργιος, Παλαιολόγος Παναγιώτης, Αργυρός Νικόλαος

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να περιμένει στις προπονήσεις τον Ηλία Λούκα που αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας.

Στο επόμενο διάστημα σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες   μεταγραφές με τα ονόματα κάποιων έμπειρων παιχτών να ακούγονται όλο και περισσότερο στην πιάτσα των φιλάθλων.