Ισόπαλες αναδείχθηκαν σήμερα με σκορ 1-1, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας, οι γυναικείες ομάδες του Α.Ο. Ωρεών (Αρτέμιδες) και οι Αβαντίδες Χαλκίδας σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, όπου τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι το ποδόσφαιρο είναι και γυναικεία υπόθεση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αρτέμιδες, με νέο προπονητή φέτος τον Λάμπρο Σπίντζο, παρουσιάστηκαν αρκετά ανεβασμένες. Μπορεί να μην κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, αφού η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής, όμως ήταν καλά διαβασμένες στην άμυνα και έτσι πολύ δύσκολα κατάφεραν οι αντίπαλες να παραβιάσουν την εστία τους. Αν μη τι άλλο οι βορειοευβοιώτισσες έδειξαν στοιχεία, ότι μπορούν φέτος να πραγματοποιήσουν αξιόλογη πορεία στη Γ’ Εθνική.
Από την άλλη οι Αβαντίδες στις οποίες φέτος αγωνίζονται δύο βορειοευβοιώτισες που θήτευσαν και στην ομάδα των Αρτέμιδων, η Μαριαλένα Τσελίκα και η Αγγελική Χριστοφορίδου είχαν πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, κατοχή και πολύ καλό ρυθμό, πίεζαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δικαιολόγησαν πλήρως την πολύ καλή φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι Αβαντίδες κατάφεραν να προηγηθούν στο 55’ με τέρμα που πέτυχε η Τζαφέρη, ενώ στο 85’ είχαν και δοκάρι με την Αρκούλη. Οι Αρτέμιδες που δεν το έβαλαν κάτω κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’ με μια πολύ ωραία κούρσα και πολύ ωραίο τελείωμα της Μιχαέλας Αναγνώστου.
Α.Ο. ΩΡΕΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ (Σπίντζος): Λιατίφι, Καπελλαρή Ε., Καπελλαρή Μ., Αναγνώστου, Στεφανή, Σταμούλου, Σταθαρά, Κυρπισλίδη, Λαζάρου, Ρουμελιώτη, Βασιλείου/ Νεανίδη, Παυλάκη, Ευλιάτη, Γαβριήλ, Ρίγγου, Μισιρλή, Κερασιώτη, Δρόση, Ίβου, Ευαγγελοπούλου, Χατζη Α., Χατζή Ε., Σπανου, Τίνιου, Παντελίδου
ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Πύθουλας): Χατζηλιόντα, Τσελίκα Μ., Δάρλα, Ράικου, Τουλούμη, Αρκούλη, Παγώνη, Χριστοφορίδου, Μάλλιαρη, Τζαφέρη, Βόλη/ Φραϊδάκη, Γιούμερ.