Α.Ο. Ωρεών: Εντατικά και με χαμηλούς τόνους προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

0
778

Ο σχεδιασμός για ην νέα ποδοσφαιρική σεζόν, στην Α κατηγορία έχει ξεκινήσει ήδη στον Α.Ο. Ωρεών. Η σιγή που είχε επικρατήσει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στα δρώμενα των πρωταθλητών του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας είχε πυροδωτίσει αρκετά …σενάρια για το τι μέλει γενέσθαι με την ομάδα. Όμως οι Ωρεοί όπως και πέρσι έτσι και φέτος αποφάσισαν να αποφύγουν τις φανφάρες και το θόρυβο και να δουλέψουν εντατικά και με χαμηλούς τόνους.

Το διοικητικό σχήμα παραμένει ίδιο με πέρσι και όπως δηλώνουν παράγοντες της ομάδας αναμένεται μάλιστα και να ενισχυθεί. Αλλαγή δεν υπάρχει ούτε στην τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Γουρνάς σε συνεργασία με τη Διοίκηση δουλεύει εντατικά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο βασικός κορμός παραμένει σχεδόν ο ίδιος. Και όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ των «πράσινων» για τη νέα χρονιά. Επιθυμούν όμως οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν όταν η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει και τυπικά τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Τέλος βασικό ζήτημα για το σύλλογο παραμένει η ολοκλήρωση του γηπέδου στους Ωρεούς κάτι που όπως τονίζουν οι ιθύνοντες θα δώσει ώθηση στην ομάδα να θέσει μεγαλύτερους στόχους.