Ο στόχος επετεύχθη και ο σύλλογος μας για τρίτη συνεχή χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ως εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου της Φθιώτιδας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια :
– Σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Σε αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν πρώτα απ΄ όλα για την ομάδα
δείχνοντας τι σημαίνει να είσαι μία οικογένεια.
– Στον προπονητή μας Μάκη Ζαχαρόπουλο που σε μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο.
– Στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου που πίστεψαν και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και να επιτύχει την παραμονή. Ένα σύνολο ανθρώπων, στο οποίο δεν υφίστανται κανένας μεγαλοπαράγοντας, αλλά όλοι μαζί μοχθούν για την αγαπημένη τους ομάδα.
– Σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, τους χορηγούς και τους φιλάθλους μας, που αν και δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται στους αγώνες, εν μέσω μίας μεγάλης οικονομικής κρίσης και υγειονομικής πανδημίας, στήριξαν το σύλλογο της πόλης μας όσο μπορούσαν.
  Επίσης συγχαίρουμε την ομάδα της Α.Ε.Σ. Διαγόρας Στεφανοβικείου που άξια κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.
  Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, είτε πέτυχαν είτε όχι το στόχο τους σε ένα άδικο από πλευράς διεξαγωγής λόγω covid πρωτάθλημα.
  Τέλος εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τις δηλώσεις του προπονητή κ. Μεθενίτη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, οι οποίες μόνο προσβάλλουν το ιστορικό σωματείου του Ηρακλή Ψαχνών το οποίο εκπροσωπεί.
  Για απάντηση του προτείνουμε να παρακολουθήσει την “σφαγή” της ομάδας μας από την την διαιτησία στον αγώνα στην αρχή του πρωταθλήματος στο γήπεδο των Ψαχνών, όπου αντί για νικητές φύγαμε ηττημένοι.
  Δυστυχώς ή ευτυχώς στο τέλος ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.
  Ας ευχηθούμε όλοι για την εξάλειψη της πανδημίας και μία νέα κανονική αγωνιστική σεζόν.
Για το Δ.Σ