Νέα επιτυχία για το σύλλογο  Α.Σ Ειρήνη Χαλκίδας η  αθλήτρια  Μπιλάλη Βασιλική μετά το τεστ αξιολόγησης που διεξήχθη στις 7/10/2018 στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά   χαρακτηρίζεται ως επίλεκτη αθλήτρια Ατομικού ΡΓ κατηγορία Νεανίδων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Στην συγκεκριμένη διαδικασία έχουν επιλεχθεί συνολικά 5 αθλήτριες γεννημένες το 2005 με στόχο την συμμετοχή τους στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.

Η Βασιλική Μπιλάλη θα προπονείται με το σύλλογο της και θα επιβλέπεται κάθε 2 μήνες από την Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου  εύχεται καλή επιτυχία τόσο στην αθλήτρια όσο και στις προπονήτριες της την Τεχνική Σύμβουλο του Σωματείου μας και Ολυμπιονίκη Ειρήνη Αινδιλή αλλά και την Κική Καρυπίδη με συνεχή δουλειά και προσπάθεια για την νέα αθλητική της πορεία!!

Η Ολυμπιονίκης και προπονήτρια της Βασιλική Μπιλάλη γράφει : 

Της εύχομαι ο δρόμος Αυτός που ξεκίνησε μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολος αλλά τόσο Ωραίος. Θα είμαι δίπλα της να την στηρίξω και της εύχομαι πραγματικά να τη δούμε με τα ελληνικά χρώματα το Σεπτέμβριο του 2019 στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμική γυμναστικής και να την χειροκροτήσουμε