Μετά από μία σπουδαία και λαμπρή πορεία στο ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας η πρώην διευθύντρια των γραφείων της ΕΠΣΕ Βάσω Ηλία τιμήθηκε από το Δ.Σ ΕΠΣΕ στην κλήρωση των πρωταθλημάτων για την περίοδο 2020-2021 η ίδια με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ευχαρίστησε το Δ.Σ αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε σε αυτή την σπουδαία διαδρομή της.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ………..Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ για τη βράβευσή μου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο συνεδριακό κέντρο της περιφέρειας, για την κλήρωση των πρωταθλημάτων 2020-2021.

Ευχαριστώ και τη δήμαρχο της πόλης μας κυρία ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ για την τιμή που μου έκανε να μου απονείμει την τιμητική πλακέτα και για τα πολύ καλά της λόγια.

Σ΄ αυτή τη μεγάλη και δύσκολη ποδοσφαιρική διαδρομή ως διευθύντρια της Ε.Π.Σ Ευβοίας, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό …..έδωσα την ψυχή μου.


Ολοκλήρωσα μία πορεία με σκληρή δουλειά, ζήλο και αυταπάρνηση – πολλές φορές πέρα και από τα επιτρεπτά όρια ανθρώπινης αντοχής- με συνέπεια, εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.
Γνώρισα και συνεργάστηκα με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, αλλά κυρίως γνώρισα και αγάπησα το ποδόσφαιρο.


Ευχαριστώ όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους), τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας, του φορείς του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου Γ.Γ.Α, Ε.Π.Ο, Ε.Π.Σ.Ε, ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ για τη συνεργασία και τη στήριξή τους, καθώς και τα Μ.Μ.Ε για την κριτική και τα θετικά τους σχόλια .


Με απόλυτο σεβασμό, ένα ακόμη ευχαριστώ αλλά και την ευγνωμοσύνη μου στον αείμνηστο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΝΤΑΖΗ τ. πρόεδρο της Ένωσης (Ευβοίας –Βοιωτίας) , για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τις προϋποθέσεις που δημιούργησε για την μετέπειτα εξέλιξή μου.


Εύχομαι σε όλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αγωνιστικές επιτυχίες.


Το Ποδόσφαιρο είναι άθλημα, που όταν το αγαπάς και το υπηρετείς σωστά, σε ανταμείβει!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ