Ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Ταψής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Σταυρού ώστε να κάνει το νέο ποδοσφαιρικό βήμα στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης Ταψής είναι αμυντικός και αγωνίζεται ως στόπερ και δεξιός μπακ ενώ στην ποδοσφαιρική καριέρα τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του τις έζησε με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών όπου κατέκτησε τον τίτλο πρωταθλητή στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε και αγωνίστηκε με την ομάδα στην Δ’ Εθνική όπου και εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα εκτός του Ηρακλή Ψαχνών αγωνίστηκε στην Καστέλλα για μια εξαετία 2010-2016 υπό τις οδηγίες του Νίκου Κιαπέκου ο ΑΟΝ.Αρτάκης 2016-2017. Την χρονιά 2017-2018 το α’ εξάμηνο ήταν στον Ηρακλή Ψαχνών για να ακολουθήσει το β’ εξάμηνο και πάλι στον ΑΟΝ.Αρτάκης. Το 2018-2019 σε ομάδα των Μεσσαπείων τον Παντριαδικό, το 2019-2020 αγωνίστηκε στον ΑΟ.Χαλκίς στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του σε έναν σύλλογο με πολλά προβλήματα.

Από το καλοκαίρι του 2020 και για 3 συνεχόμενες χρονιές 2020-2023 αγωνίστηκε με την ομάδα του Σταυρού σε διάστημα 3 χρόνων παρουσίας στην ομάδα των Μεσσαπείων συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο στην Α΄ Ε.Π.Σ.Ε μετά από 20 χρόνια μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου. Ενώ την φετινή χρονιά ήταν από τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην άνετη παραμονή στην κατηγορία και την 7η θέση στην βαθμολογία.

Ο Βαγγέλης Ταψής ως ” Free Agent ” στην ποδοσφαιρική αγορά του ευβοϊκού ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι θα αναζητήσει την νέα ποδοσφαιρική πρόκληση στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα με τον επόμενο σταθμό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας σύλλογος από την Α’ Ε.Π.Σ.Ε καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή της κατηγορίας με πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του.