Ένας πολύ γνωστός ″εργάτης του ποδοσφαίρου″ και που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία, στον χώρο, ο προπονητής-γυμναστής Βαγγέλης Μπεκάκος, επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Βόρειας Εύβοιας, την Ιστιαία και αναλαμβάνει, την τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Ιστιαίας!
Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια κίνηση-″ματ″ θα λέγαμε, από πλευράς της Διοίκησης του Νίκου Ζαλάβρα, καθώς το θέμα ″υποδομές″, μπαίνει σε άλλο επίπεδο, για την ΑΕΙ, κάτι που μόνο όφελος μπορεί να αποφέρει για την ομάδα, στον νευραλγικό και σπουδαίο αυτό τομέα…
Η ″εργασιομανία″, η μεθοδικότητα, οι γνώσεις και η αποτελεσματικότητα, του κόουτς-Μπεκάκου, είναι πολύ γνωστά, τα παραδείγματα ″χειροπιαστά″ και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα της Ιστιαίας, στον σημαντικό τομέα, της ανάδειξης ταλέντων, αλλά και με αντίκτυπο στην α’ ομάδα.

*η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας, με τον γνωστό και έμπειρο προπονητή Βαγγέλη Μπεκάκο.
Ο κος Μπεκάκος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των αναπτυξιακών τμημάτων Κ12 και Κ14.

Η συνάντηση του προπονητή με τα  νέα παιδιά της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 στο Γήπεδο Ιστιαίας και ώρα 16:00.

Αθλητική Ένωση Ιστιαίας
Από το Διοικητικού Συμβουλίο