Με συντριβή από την Λάρισα με 4-0 ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για τις Αβαντίδες.

Η ομάδα του Κνέζεβιτς εμφανίστηκε “άδεια” στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και κινδύνευσε με μεγαλύτερη συντριβή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μεγάλες αλλαγές για την επόμενη σεζόν που πιθανόν θα ακουμπήσουν το τεχνικό επιτελείο και φυσικά το ρόστερ. Η διοίκηση έδειχνε όλη την σεζόν ότι αναζητά την συνταγή ώστε να “αμφισβητηθεί” η παντοκρατορία του ΠΑΟΚ και να καταφέρει το …απίστευτο. Να φέρει το πρωτάθλημα στην Χαλκίδα και μαζί μία έξοδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η σημερινή ήττα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, και η απώλεια των “κεκτημένων” της περσινής χρονιάς, δηλαδή η 2η θέση, ίσως να δρομολογήσει άμεσα τις επόμενες κινήσεις.

Για την ιστορία, η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 4-0 και εξασφάλισε την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 10′ με την Στρουμπέλοβα και μισή ώρα αργότερα η ίδια παίχτρια έγραψε το 2-0. Το τρίτο τέρμα ήρθε από την Μούστο στο 56′ και το σκορ έκλεισε στο 60′ με λόμπα της Σεάρα.

ΑΕΛ (Β. Πάνος): Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Σωτηριάδη(88′ Καραλεξίδου), Νικολαΐδου (75′ Τσαραντάνη), Παυλοπούλου(75′ Μούκα) Καστανιόν, Γούλα, Στρουμπέλοβα (86′ Μέλλου), Μούστο, Σεάρα.

ΆΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Ντ. Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Τζαφέρη (80′ Γαγάρα), Νεοφύτου(46′ Πρίφτη), Μελισσού, Μπριασούλη (64′ Κάμπελ), Πλυτά, Μακρή, Κοκοτσάκη, Κατωπόδη, Άκσα, Παχάκη(46′ Αργυρίου).