Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Βασίλης Αρμόνης τοποθετήθηκε για την μη κάθοδο της ομάδας στα Ψαχνά.

Χθες έμαθα ότι δεν κατέβηκαν να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί είναι απλήρωτοι. Είδα και μια ανάρτηση του προπονητή της ομάδας Πάνου Τοκπασιδη που συμφωνεί με την ενεργεία των ποδοσφαιριστών.

Το λιγότερο που αισθάνομαι είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλα αυτά και θα το εξηγήσω. Ανέλαβε την ομάδα χωρίς εγγυήσεις κάποιος Φ. Μοριδης και συμφωνήσατε εσείς οι Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μαζί του.

Αυτός δεν κράτησε τις οικονομικές υποσχέσεις του κι εσείς κρίνατε να μην κατεβείτε να παίξετε ως μοχλό πίεσης. ΛΑΘΟΣ. Αυτόν δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα, και γιατί να τον ενδιαφέρει, και όπως ήλθε ως κομήτης έτσι και θα φύγει.

Εσείς δεν εξασφαλίσατε την συμφωνία μαζί του με κάποιο τρόπο κι έρχεστε εκ των υστέρων και τιμωρείται την ομάδα και εκθέτεται τους εαυτούς σας. Θα έπρεπε να κατεβείτε να παίξετε γιατί ο ποδοσφαιριστης μιας ομάδας τοπικού πρώτα παίζει για τον εαυτό του και μετά για όλα τα άλλα.

Αν πιστεύει ότι παίζοντας στο τοπικό πρωτάθλημα είναι επαγγελματίας και ότι ζει από αυτό που κάνει και έχει το δικαίωμα της αποχής το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σηκωθεί να φύγει από τον σύλλογο γιατί ήταν λάθος που υπέγραψε ερασιτεχνικό δελτίο για να παίξει ποδόσφαιρο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έστω και αν ξέρουμε όλοι ότι δεν υπάρχει πλέον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι έχει γίνει τουλάχιστον για ομάδες σαν την Χαλκίδα ημιεπαγγελματικό.

Η λύση είναι όποιος θέλει να παίξει να παίξει, αλλιώς να σηκωθεί να φύγει. Η ομάδα έχει αξιοπρέπεια και πρέπει να συμμετέχει στους αγώνες έστω και με απλήρωτους ερασιτέχνες ή με παιδάκια από ακαδημίες.

Οι εκβιασμοί σε ανύπαρκτες διοικήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα και κάνουν ζημιά στο σύλλογο και στα ίδια άτομα που εκβιάζουν είτε είναι ποδοσφαιριστές – προπονητές κλπ.