Την ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ δέχτηκα να την αναλάβω σχεδόν πεσμένη στη Γ κατηγορία .. και παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες καταφέραμε την παραμονή της ομάδας στην Β μέσα από την διαδικασία των μπαράζ.
Φέτος ξεκίνησε μια χρονιά με συγκεκριμένο πλάνο για χτίσιμο και να βάλουμε τις βάσεις μιας δυνατής ομάδας. Και το καταφέραμε και αυτό! Με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά.
Μπορέσαμε επίσης, μέσα από την παρουσίαση του πλάνου μας να φέρουμε στην ομάδα έμπειρους παίκτες με παραστάσεις σε υψηλότερες κατηγορίες.
Όμως δυστυχώς τα κάστρα πέφτουν από μέσα!
Τα γεγονότα που συμβαίνουν εδώ και έναν μήνα στην ομάδα, τα οποία παρεμβαίνουν στο έργο μου και έχουν επηρεάσει και αγωνιστικά την ομάδα, με αναγκάζουν να μην μπορώ να συνεχίσω την δουλειά μου.
Και το παράδοξο είναι πως όλα αυτά συνέβησαν όχι από τους 3 ανθρώπους της διοίκησης που συνεργαζόμουν καθημερινά!
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές για όλα όσα δυνατά και όμορφα ζήσαμε! Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γρηγόρη Μπασινά, τον ταμεία Κωνσταντίνο Μουρκογιάννη για την άψογη συνεργασία μας και τις ατέλειωτες ώρες που αφιερώσαμε στην ομάδα!
Δέθηκα με την ομάδα και το χωριό, έκανα φίλους μέσα από αυτή την διαδρομή και παραδίδω μια ομάδα που έκανε μια πολύ καλή πορεία, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και κάνοντας πολλές υπερβάσεις μέχρι τώρα!
Forza Katheni.