Μετά τη τοποθέτηση της Προέδρου του ΑΟ Χαλκίς Φαίης Φραντζεσκάκη, και την παραίτηση του ειδικού γραμματέα Γιάννη Παυλου ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βασίλης Ταρνανάς μίλησε αποκλειστικά στο Δυνατά & Αθλητικά καταθέτοντας τις δικές του απόψεις και τοποθετήσεις για τα όσα έχουν συμβεί στον ΑΟ Χαλκίς.

Ο Κος Βασίλης Ταρνανάς μας είπε:

Οι οικονομικές μου υποσχέσεις  προς την ομάδας εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία να ανατρέξει στα βιβλία της ομάδας που ειναι όλα γραμμένα.

Από το νέο Δ.Σ το οικονομικό βάρος το σηκώσαμε έξ αρχής η Κα Φ.Φραντζεσκάκη και εγώ οι περισσότεροι από αυτούς που μας παρότρυναν το Ιανουάριου να βοηθήσουμε την ομάδα με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα μας την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και έμειναν στα λόγια , η βοήθεια από την δημοτική αρχή  ήταν ανύπαρκτη, ενώ από την μεριά της περιφέρειας πέραν της καλοκαιρινής συμφωνίας που υπήρχε με την προηγούμενη διοίκηση δεν υπήρξε καμία άλλη βοήθεια.

Με την ανάληψη της διοίκησης των Ιανουάριου πληρώσαμε τον Δεκέμβριο για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές στις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά είκοσι μέρες αποχής τους από τις προπονήσεις.

Σε ότι επαφές έγιναν συναντήσαμε κλειστές πόρτες με αποτέλεσμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου να τιναχθεί στον αέρα μιας και από το Δ.Σ αυτοί που είχαν δεσμευτεί οικονομικά ήταν ο ομιλών και η Πρόεδρος Φαίη Φρατζεσκάκη κα που ήδη το είχαμε κάνει και με το παραπάνω.

Στο θέμα της αλλαγής του προπονητή παρότι υπήρξαν πολλά ονόματα κανένας δεν αναλάμβανε ,αλλά και εκεί το οικονομικό ήταν μεγάλη τροχοπέδη με αποτέλεσμα να έχουμε λίγες έως ελάχιστες επιλογές με χαμηλό μπάτζετ.

Στο δια ταυτα αυτοί που μας παρότρυναν να πάρουμε την ομάδα μας πούλησαν και μας άφησαν ξεκρέμαστους με ψεύτικες υποσχέσεις.

Επειδή πολλά ακούγονται για το οικονομικό και την συνεισφορά μου θέλω να ξεκαθαρίσω οτι το καλοκαίρι που υπήρξε αδιέξοδο παρότι δεν ήμουν στο Δ.Σ δήλωσα παρόν με σημαντική οικονομική και υλική βοήθεια σε ότι μου ζητήθηκε με ένα αξιοσέβαστο(πενταψήφιο)νούμερο.

Οι ομάδες χτίζονται από το καλοκαίρι όταν ήμουν πρόεδρος στον ΑΟ Χαλκίς στο τοπικό και σε Δ’ και Γ’ Εθνική η ομάδα είχε πάει για προετοιμασία σε Τρία Πέντε Πηγάδια και Πήλιο, είχαν έρθει παίχτες επιπέδου Β’ και Α’ Εθνική που όλοι θυμάστε … αλλά και τότε είχαν βρεθεί οι γνωστοί επικριτές και παρατρεχάμενοι που με οδηγήσαν στην φυγή μου από την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη τους προς την ομάδας τους Γιώργο Σπύρου, Θανάση Τάρτη, Αλέξανδρο Θεοδώρου, ΙΚΤΕΟ Θαλάσσης, το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς Κο Αποστολόπουλο.

Πέραν της Κά Φρατζεσκάκη που ήταν παρόν σε ότι υποσχέθηκε και μαζί τραβήξαμε το οικονομικό βάρος ευχαριστώ τον Θάνο Παλαιολόγο ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια καθώς και το υπόλοιπο Δ.Σ της ομάδας.

Εγώ είμαι και θα είμαι δίπλα στον ΑΟ Χαλκίς από αγάπη προς το σύλλογο και χωρίς να σκέφτομαι καρέκλες και τίτλους και από όσο ξέρει όλη η φίλαθλη Ευβοια το έχω αποδείξει έμπρακτα τόσα χρόνια.

Βασίλης Ταρνανας.