Τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Ευβοιώτη φορ Δημήτρη Βεζυρτζόγλου, με την ομάδα της Μυτιλήνης!  Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αιολικος γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον επιθετικό, Δημήτρη Βεζυρτζόγλου (στην φωτό πάνω όταν υπέγραψε στον Αιολικό) λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.
Συγκεκριμένα αφού απολογήθηκε μαζί με τον Τόλη Λαλά, αποφασίστηκε η αποχώρηση του Βεζυρτζόγλου και η επιστροφή του Λαλά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού Απόστολος Λαλάς και Δημήτριος Βεζυρτζόγλου είχαν αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα της Κυριακής ενάντια στον Χαραυγιακό, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

 Έπειτα από κλήση τους, απολογήθηκαν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου στην χθεσινή του συνεδρίαση και αποφασίσθηκε, για τον μεν Απόστολο Λαλά να επανέλθει στο δυναμικό της ομάδας, για το δε Δημήτριο Βεζυρτζόγλου η άμεση αποδέσμευσή του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, που ήταν η πρώτη χρονικά μεταγραφή του Αιολικού το φετινό καλοκαίρι, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιολικού σε 11 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας ακόμη 2 τέρματα.

Μετά λοιπόν, από αυτή την εξέλιξη ο ικανότατος Ευβοιώτης στράϊκερ, είναι ελεύθερος, αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και όπως είναι φυσικό θα βάλει στη ΄΄ζυγαριά΄΄ και θα μετρήσει τις όποιες προτάσεις του γίνουν…