Πάνος Τοκπασίδης

Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Χαλκίς, ο προπονητής της ομάδας Πάνος Τοκπασίδης αποτελεί παρελθόν, από τον πάγκο των ″Νερατζούρι″!
Σαν αφορμή της διακοπής αυτής της συνεργασίας φαίνεται να είναι η εντός έδρας ισοπαλία, με την Σκεπαστή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Στο άμεσο μέλλον, θα φανεί και θα μάθουμε, αν τα αίτια αυτού του  ″διαζυγίου″ είναι βαθύτερα και περισσότερα!

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκις:
″Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς αποφάσισε να προχωρήσει στην λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τοκπασίδη.

Η λήξη της συνεργασίας αυτή, έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά κρίθηκε απαραίτητη, για την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Ο Παναγιώτης, ήταν και παραμένει κομμάτι της ιστορίας του Α.Ο. Χαλκίς, ειδικά στις αγωνιστικές περιόδους όπου ήταν «κολώνα» στήριξης της ομάδας. Είναι απαραίτητο να τονιστεί ότι η εκτίμηση της Διοίκησης προς το πρόσωπο του παραμένει αναλλοίωτη παρά την σημερινή διακοπή της συνεργασίας μας″

Δημήτρης Λύκος

*Όπως μάθαμε νέος τεχνικός της ομάδας, θα είναι ο Δημήτρης Λύκος!