Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο χορός του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.

Δεκάδες αθλητές με τις οικογένειές τους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους.

Σε εξαιρετικό κλίμα έγιναν οι βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017 στους καλύτερους αθλητές του συλλόγου που είχαν πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Η Δαλάκα Κατερίνα για την πρώτη θέση στα 4Χ400, την πρώτη θέση στα 400μ Εμπόδια και την δεύτερη θέση στα 200μ στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Επίσης για την δεύτερη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την όγδοη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 4Χ100.

Η Γεράση Ίρις βραβεύτηκε απο τον κ.Αναγνωστάκη Κ. Αντιπρόεδρο ΔΟΑΠΠΕΧ για την πρώτη θέση στα 4Χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, για την δεύτερη θέση στα 400μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ, για την τρίτη θέση στα 400μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθήμα Κλειστού Στίβου και για την έκτη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Η Θεοδώρου Έφη βραβεύτηκε απο τον κ.Γκούνη Φ. Διευθυντή ΔΟΑΠΠΕΧ για την πρώτη θέση στα 4Χ400 και την δεύτερη θέση στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Η Καραμπέτσου Ελίνα βραβεύτηκε απο τον κ.Πανταζή τεχνικό ΔΟΑΠΠΕΧ για την πρώτη θέση στα 4Χ400 και την όγδοη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Για την έβδομη θέση στα 4Χ100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ βραβεύτηκαν απο τον κ.Ματάκη Σ. Τεχνικό Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ οι Δαλάκα,Θεοδώρου,Μπούντρου και Φραντζή.

Η Φραντζή Δήμητρα βραβεύτηκε απο τον κ.Ματάκη Σ. και για την έκτη θέση στα 100μ. Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Για την όγδοη θέση στα 4Χ100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθήμα Α/Γ (ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ , ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ , ΡΕΖΕΣ ΠΑΡΗΣ, ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ)

Ο Βλάχος Βασίλης βραβεύτηκε από τον κ.Βλάχο Α. Πρόεδρο της ΕΑΣ Εύβοιας-Αν. Στερεάς και για την έβδομη θέση στα 100μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Ο Μαυραντωνάκης Μάνος βραβεύτηκε από τον κ.Μπουλούκο Κ. Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ.

Ο Ρεζές Παρασκευάς βραβεύτηκε από τον κ.Βραϊμάκη Χ. Επίτιμο Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης και Ταμεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Εύβοιας-Αν. Στερεάς, οπου αφιέρωσε το κύπελλο του στον πρώτο του προπονητή Τριανταφύλλου Κων/νο.

Η Αργυρού Μαρίτα βραβεύτηκε από τον Κ.Μακαρίου Σ. μέλος Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος για την τέταρτη θέση στα 400μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η Μοναστηριώτη Ελευθερία βραβεύτηκε από την κα.Ροδίτη Νίκη Νομική Σύμβουλο του Γ.Σ. Νεάπολης για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ.

Η Λέκκα Βαρβάρα βραβεύτηκε από τον κ.Κωστόπουλο Π. σπόνσορα του Γ.Σ. Νεάπολης «SPITIKA» αναψυκτικά για την τέταρτη θέση στο μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ.

Για την έβδομη θέση στα 4Χ80 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ την βράβευση την έκανε ο κ.Καριλάκης Γ. Έφορος του Ερμή Σχηματαρίου στους αθλητές Μπενάκη Β., Κουκουβίνο Δ., Κουτουτζή Α. και Ξυνογαλά Σ.

Επίσης ο Ξυνογαλάς Σταύρος βραβεύτηκε για την ένατη θέση στα 3,000μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ.

Βραβεύτηκε με τιμητική Πλακέτα από την Πρόεδρο του Γ.Σ Νεάπολης Μαρουδιά Πάφρα-Λουκουκίδη ο προπονητής και συνεργάτης της ομάδας, Οικονομίδης Γιώργος για τις δύο συμμετοχές του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΣΙΔΝΕΥ 2000 και ΑΘΗΝΑ 2004 στις σκυταλοδρομίες 4Χ400.

Τέλος όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας πήραν τιμητικά μετάλλια για την πρώτη θέση που κατέλαβε η ομάδας στην ΕΑΣ Εύβοιας-Ανατολικής Στερεάς για το 2017.