Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τα κορίτσια του ΟΠΕ Χαλκίδας, με μια εκπληκτική πορεία, κατέκτησαν τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ!

Χτες βράδυ οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας υποδέχθηκαν στο ″Μελίνα Μερκούρη″, μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, τον ΑΟ Μεταμόρφωσης!
Ήταν ένα οπωσδήποτε δύσκολο ξεκίνημα, που τα κορίτσια του ΟΠΕΧ, ξεπέρασαν το άγχος, πρεμιέρας και παρ’ ότι σε κάποια σημεία έδειξαν να ″λυγίζουν″, το ξεπέρασαν και τελικά στο tie-brake, ″κατάπιαν″ τις αντιπάλους τους, κόντρα και σε δύο σοβαρά διαιτητικά λάθη, από τον πρώτο διαιτητή σε κρίσιμα σημεία!

Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια αυτά, που δυναμώνουν οπωσδήποτε, με την επαναδραστηριοποίηση της Ιωάννας Μπίσκα (″Jho″) και από την οποία είναι φανερό ότι της λείπουν παιχνίδια, ακόμα, λόγω της 2ετούς απουσίας!

Μετά από 3ωρη περίπου μάχη, ήρθε η πολύτιμη νίκη, που είναι μια τονοτική ένεση για τα κορίτσια της Σοφίας Ιορδανίδου, για την οπωσδήποτε δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

*τα σετ:

  1. 25-13 (1-0), σε 19′,
  2. 22-25 (1-1), σε 28′,
  3. 25-20 (2-1), 24′
  4. 23-25 (2-2), σε 30′
  5. και tie-brake 15-10 (3-2).

*ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α’: Χρήστος Χριστίδης, Β’: Αντώνης Μπάμπαλης και στην Γραμματεία η Σοφία Καρατζογλίδου.

*ΟΠΕΧ (Σοφία Ιορδανίδου: Κορρέ, Μπέτσα, Μπίσκα, Ιορδανίδου, Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου (αρχ. 6άδα), λίμπερο οι Μαρινάκη & Ράζου, έπαιξαν και οι Δέδε, Καραβά, Καρυστινού, και Μιχαλιά.
*επόμενος αντίπαλος του ΟΠΕ Χαλκίδας, στην Παλλήνη Αττικής, με τον ΑΟ Παλλήνης, την ερχόμενη Δευτέρα (21.45′) στο κλειστό της Κάντζας.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ