Ένα φοβερό παιχνίδι με εκπληκτική εξέλιξη, θέαμα και …ένταση έγινε χθες το βράδυ στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″! Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Β’ Εθνικής!
Αντίπαλοι ο Χαλκιδαίος ΟΠΕΧ και η ομάδα του ΓΣ Κερατέας, η ομάδα της Χαλκίδας, παλεύει για την καθιέρωσή της στην κατηγορία, ενώ η ομάδα της Κερατέας είναι μία από τις 4 που πρωταγωνιστούν και διεκδικεί τίτλο και άνοδο!
Αναμφισβήτητα πιο ″γεμάτη″ και πολύ πιο ″ακριβή″ (σε ρόστερ) ομάδα ο ΓΣ Κερατέας, από την απόλυτα ″ερασιτεχνική″ ομάδα του ΟΠΕΧ!

Μπορεί να μην έφτασε στην νίκη η ομάδα του Γιάννη Ντεγιάννη, όμως απέδειξε για μια ακόμα φορά, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι για οποιαδήποτε ομάδα και το ότι απέσπασε από αυτό το παιχνίδι αυτό τον βαθμό που δίνουν τα δύο κερδισμένα σετ, είναι πολύ σημαντικό!

Η νέα φανέλα του ΟΠΕΧ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ αποτελεσματικοί και να φτάνουν, εκμεταλλευόμενοι λάθη των Χαλκιδαίων, στην κατάκτηση του 1ου σετ!
Στο 2ο έγινε φοβερή μάχη και μετά από εντυπωσιακές εναλλαγές, έφτασε στο 28-26 να το κερδίσουν οι παίκτες του ΟΠΕΧ!
Με χαρακτηριστική άνεση ο ΓΣ Κερατέας, πήρε το 3ο σετ, για να έρθει και η έκρηξη της Χαλκιδέϊκης ομάδας που δεν άφησε τους αντιπάλους της να πάρουν ″ανάσα″!
Μικροένταση στην εξέδρα από τα ″γιούχα″ κάποιων νεαρών του ΓΣ Κερατέας και ″θερμόαιμων″ που έληξε σύντομα, όμως ο α’ διαιτητής Χ. Χριστίδης, αντί να λειτουργήσει κατευναστικά, έκανε το παιχνίδι ″ροντέο″, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για αρκετή ώρα… Ο α’ διαιτητής ζήτησε, αδικαιολόγητα, καθώς τα πάντα ήταν ήρεμα, την παρουσία της …αστυνομίας! Ποτέ δεν κατάλαβε κανείς γιατί αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές και οι δύο παίκτες (ένας από κάθε ομάδα), καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες προσπαθούσαν και δρούσαν ″πυροσβεστικά″!
Η διακοπή σίγουρα επηρέασε και τις δύο ομάδες, περισσότερο όμως την δική μας, τον ΟΠΕΧ! Οι παίκτες του Γιάν. Ντεγιάννη είχαν πάρει ″φόρα″ από το εντυπωσιακό τους 4ο σετ και σίγουρα αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα έφταναν στην κατάκτηση και του 5ου!

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του ΟΠΕΧ έπαιξε καλά κατά διαστήματα, όμως δεν ήταν καλή στις ″λεπτομέρειες″!
Και όπως είπε και ο κόουτς-Ντεγιάννης, ″…μπορούσαμε την νίκη, αλλά τελικά όταν ξανασυμβαίνει το ίδιο πράγμα (σ.σ. ήττα στο τάϊ-μπρέϊκ) κάτι φταίει, κάτι μας λείπει…!″

*τα σετ:

  1. 19-25, σε 24′, 0-1
  2. 28-26, σε 30′, 1-1
  3. 14-25, σε 21′, 2-2
  4. και ταϊ-μπρέϊκ, 9-15 σε 15′ και τελικό 2-3

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Μάρκου,Σπύρου, Βαχαβιολος, Κ. Ν. Κοντούλης, Ρουμελιώτης, Μητρόπουλος (αρχκή 6άδα), λίμπερο: Κωντσιλίδης, Φραγκιαδάκης, και οι Πνευματικός, Σαλεμής, Σκούφας, Μωϋσίδης, Γκατζώγιας.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ