Στο κλειστό των Μελισσίων, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Β’ Εθνικής, τον Φοίβο Μελισσίων, και η οποία διεκδικεί μία από τις θέσεις που οδηγούν στην ανόδου, αντιμετώπισε η ανδρική ομάδα, του ΟΠΕ Χαλκίδας, της οποίας στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και η όσοι το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση…

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ και έγινε μεγάλη μάχη, με την ομάδα της Χαλκίδας να διεκδικεί Όσκαρ ατυχίας! Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, βγήκε ″εκτός μάχης″ ο Πέτρος Βαχαβιόλος, βασικό στέλεχος φέτος, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα (″τράβηγμα″ στον προσαγωγό), ενώ ″εκτός μάχης″ παρέμεινε και ο Φραγκιαδάκης, που είχε τραυματιστεί στον περασμένο αγώνα (προσαγωγούς και αυτός)!  Βαχαβιόλος & Φραγκιαδάκης, απλά έμεινα στον πάγκο, τυπικά…

Μόνο στο 1ο σετ οι γηπεδούχοι, επικράτησαν με σχετική άνεση, καθώς μέχρι να βρεί τα ″πατήματά″ της η ομάδα του ΟΠΕΧ, χρειάστηκε κάποιος χρόνος!
Με την απόδοση τους ν’ ανεβαίνει κατακόρυφα οι παίκτες του Γιάν. Ντεγιάννη, πέρασαν στην αντεπίθεση και έφεραν άνετα το παιχνίδι στο 1-1!
Στο 3ο σετ έγινε μάχη και ο ΟΠΕΧ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 22-23 και από καθαρή ατυχία το σκορ έγινε 25-23 και ήρθε το 2-1!
Το 4ο σετ έφυγε ″αέρας″ και οι Χαλκιδαίοι ισοφάρισαν σε 2-2!
Μάχη πόντο-πόντο στο τάϊ-μπρέϊκ, με την τύχη να γυρίζει και πάλι την πλάτη στον ΟΠΕΧ, για να έρθει τελικά το 15-13 και η νίκη για τον Φοίβο με 3-2!

Πέρα από την όποια ατυχία χτύπησε την ομάδα του Γιάννη Ντεγιάννη, η κατάκτηση έστω και του ενός βαθμού ήταν επιτυχία και ένας πόντος χρήσιμος για την συνέχεια και τους στόχους που έχουν μπει…

*τα σετ:

  1. 25-15…1-0,
  2. 20-25…1-1,
  3. 25-23…2-1,
  4. 17-25…2-2,
  5. και τάϊ-μπρέϊκ: 15-13…3-2!

*ΟΠΕ΅ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Μάρκου, Μητρόπουλος, Σπύρου, Κ. Ν. Κοντούλης, Ρουμελιώτης, Μωϋσίδης (αρχική 6άδα), λίμπερο ο Κ. Μ. Κοντούλης, έπαιξαν και οι Κωντσιλίδης, Σκούφας και Σαλεμής, ενώ την 12άδα τυπικά συμπλήρωναν οι Βαχαβιόλος και Φραγκιαδάκης.