Ήταν ένα παιχνίδι σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, της ΕΣΠΑΑΑ, στο οποίο συμμετέχει η γυναικεία ομάδα βόλεΙ του ΟΠΕΧ!
Οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, κόντρα στις όποιες αντιξοότητες, που ήταν σημαντικές και αυτή την αγωνιστική περίοδο (αποχωρήσεις λόγω σπουδών αρκετών κοριτσιών, αλλά και αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας αξιόλογων ταλαντούχων κοριτσιών λόγω σχολικών υποχρεώσεων -Σκόνδρα, Τσαπουρνιώτη κλπ-) έκαναν πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και βρίσκονται, όπως και πέρσι σε τροχιά play-offs! Είναι ένα χειροπιαστό παράδειγμα για την σπουδαία και σε βάθος δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, του κορυφαίου ομίλου βόλεϊ της Χαλκίδας και της Εύβοιας γενικότερα!
Η νίκη κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Ραφήνας τον ΔΑΣ Αραφήν, ήταν μονόδρομος για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕΧ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής! Η εξέλιξη της αγωνιστικής ήταν ιδανική για τις Χαλκιδαίες, αφού πήραν το πολύτιμο 3ποντο, την ίδια στιγμή που ο άμεσος ανταγωνιστής τους ΠΑΟ ΚΟυκακίου, έχανε εντός έδρας και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέβηκε στους 6 βαθμούς! Με τον τρόπο αυτό η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΧ, για μια ακόμα χρονιά βρίσκεται πολύ κοντά στα play-offs! Απομένουν 4 αγωνιστικές (2 εντός δύο εκτός) και στα 3 από αυτά παιχνίδια οι κοπέλες του ΟΠΕΧ μπορούν να πάρουν την νίκη…

Τώρα στο παιχνίδι που έγινε στο ″Μελίνα Μερκούρη″ για την 18η αγωνιστική, η ομάδα του ΟΠΕΧ, ξεκίνησε ″μουδιασμένα″  κόντρα στον ΑΡΑΦΗΝ, με αποτέλεσμα να χαθεί το 1ο σετ (20-25)! Βελτιώθηκαν οι κοπέλες στην συνέχεια, ισοφάρισαν σε 1-1 και προηγήθηκαν, μετά από μεγάλη μάχη 2-1 σετ! Στο 4ο και τελευταίο σετ οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, ήταν ″χάρμα ιδέσθαι″ και το κατέκτησαν με το εντυπωσιακό 25-10! Δίκαιη πέρα για πέρα επικράτηση και δίκαιοι οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των κοριτσιών!

*τα σετ: 

  1. 20-25, σε 25′ 0-1,
  2. 25-19, σε 23′ 1-1,
  3. 25-20, σε 25′ 2-1,
  4. και 25-10, σε 21′ 3-1

*Διαιτητές: Αντώνης Μπαμπαλής-Δημήτρης Κλέπκος, γραμματεία: Κώστας Βαλκανιώτης

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Σταμούλη, Σκοπελίτη, Παπαγεωργίου, Μπίσκα, Ιορδανίδου, Αφένδρα, λίμπερο η Μαρινάκη, έπαιξαν και οι Κορρέ, Καρυστινού και Μπέτσα.

***ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
***για αποκλειστικό ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα: ΠΑΤΣΤΕ ΕΔΩ