Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΟΠΕ Χαλκίδας, που αντιμετώπισε την ομάδα του ΓΣ Κυψέλης, που τον ακολουθούσε κατά πόδα στην βαθμολογία! Το ζητούμενο ήταν η νίκη και μόνο, για να υπάρχει ισορροπία νικών μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που θα μετρήσει στα play-off του πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό η πρωταθλήτρια ανεβαίνει απ’ ευθείας στην Β’ Εθνική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρώτος θα είναι σίγουρα ο πανίσχυρος Πανελλήνιος! Οι αμέσως επόμενοι 4 (2ος-3ος-4ος και 5ος) παίζουν μεταξύ τους στα play-off ανόδου, από τα οποία θα προκύψουν, μία ή δύο ομάδες (ανάλογα με το πόσες και από που θα πέσουν από την Β’ Εθνική), που θα πάρουν το εισιτήριο (ή εισιτήρια) για άνοδο!

Το παιχνίδι στο ″Μελ. Μερκούρη″, ήταν παράσταση για ένα ρόλο, καθώς η ανδρική ομάδα του ΟΠΕΧ, ήταν καταπέλτης από την πρώτη στιγμή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που απλά περίμεναν την ολοκλήρωση του αγώνα…

*τα σετ:

  1. 25-17 (σε 20′) 1-0
  2. 25-15 (σε 22′) 2-0
  3. και 25-18 (σε 21′) 3-0

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Κ. Ι. Κοντούλης, Σπύρου, Πνευματικός, Βαχαβιόλος, Κωντσιλίδης, Μητρόπουλος (αρχ. 6άδα), λίμπερο ο Κ. Μ. Κοντούλης, και οι Σαλεμής, Μωϋσίδης και Ζαχόλι.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

…και η βαθμολογία μετά από 10 αγώνες:
***ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ: