Την Τετάρτη (21-07-2021) έγινε η ετήσια εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Ο.ΠΕ. Χαλκίδας!
Ο απολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα και στην εκλογική διαδικασία, ψηφίστηκε ακριβώς η ίδια διοίκηση!

Από την διαδικασία της ΓΣ! Όρθιος δίπλα στον Δικαστικό αντιπρόσωπο, ο πρόεδρος Αντώνης Ζεμπίλης, καθιστοί από αριστερά, ο Κώστας Μπαρούτας, ο Ντένης Συκοβάρης, ο Τάκης Αποστολίδης, ο εμβληματικός Χαλκιδαίος ΄΄άνθρωπος του Βόλεϊ΄΄ και ο Δημήτρης Μαστροβασίλης.

Η σύνθεση του ΔΣ, με ανανεωμένη την εντολή, έχει όπως πιο κάτω:

  • Πρόεδρος: Αντώνης ΖΕΜΠΙΛΗΣ,
  • Αντιπρόεδρος: Κώστας ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ,
  • Γεν. Γραμματέας: Ντένης ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ,
  • Γεν. Αρχηγός: Τάκης ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,
  • Έφορος: Κώστας ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ,
  • Ταμίας: Βασίλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • Υπεύθ. Επικοινωνίας: Δημήτρης ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΊΛΗΣ

*ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ:

Δύο σπουδαίες επιστροφές για την γυναικεία ομάδα, του ΟΠΕΧ, η πρώτη είναι αυτή της Πένυς Λαΐου, μια κοπέλας που ξεκίνησε και αναδείχθηκε στην, τότε, ΑΓΕΧ και ακολούθησε μια πολύ καλή καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο (ακολουθεί σχετικός πίνακας):

Η Π. Λαΐου όταν έπαιζε στην ΑΓΕΧ-βόλεϊ, σε ένα από τα δυνατά της σερβίς!

Η Πένυ Λαΐου, είναι Χαλκιδαία και έρχεται από τον Φοίβο Μελισσίων, που ήταν και η τελευταία της ομάδα, έχει ύψος 1.75μ. (63 κιλά), είναι επιθετική (4άρι) και με ασύλληπτο service! Σίγουρα είναι ένα σπουδαίο ″εργαλείο″ στην φαρέτρα της κόουτς-Σοφίας Ιορδανίδου!

Η Κορίνα Αργύρη, (φωτό αριστερά) ξεκίνησε και αυτή από τον ΟΠΕΧ, από μικρή ηλικία, πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής και καθιερώθηκε στην ″μεγάλη″ ομάδα, οι σπουδές όμως, μετά το Λύκειο την έφεραν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ηράκλειο! Συνέχισε να παίζει και εκεί με κορυφαία επιτυχία την συμμετοχή στην Α.2 του Βόλεϊ, με τα χρώματα της ΓΕ Ηρακλείου! Είναι επιθετική (4άρι), με πολύ δυνατά χέρια, αλτικότητα και σίγουρα έρχεται και πάλι στην Χαλκίδα, γεμάτη πολύτιμες εμπειρίες…!

Τέλος μια νεαρή και πολύ μεγάλο ταλέντο, η πασαδόρος Νέλη Ζαχαράκη, ήρθε στον ΟΠΕΧ, από τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Η προσθήκη στο ρόστερ του ΟΠΕΧ, των τριών κοριτσιών σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς η ακραία-διαγώνια, 17χρονη και ύψους 1.92μ., ταλαντούχα Κατερίνα Κορρέ, παραμένει δανική στις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, που αγωνίζονται στην Α’.1 Εθνική, ενώ αναχώρησε, με υποτροφία, για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για Κολέγιο του Κάνσας, η επίσης νεαρή ακραία επιθετικός, Μελίνα Χριστοδούλου, ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο που ″βγήκε″ από τις υποδομές του ΟΠΕΧ!
Έτσι λοιπόν η κόουτς-Σοφία Ιορδανίδου, αναπληρώνει τα όποια κενά με ιδανικό τρόπο…!

…Πένυ Λαΐου και Κορίνα Αργύρη, όταν έπαιζαν στην ΑΓΕΧ-ΟΠΕΧ (αποκλειστικές φωτογραφίες αρχείου του Δυνατά & Αθλητικά):