Η ΄΄συνήθης΄΄ νικητήρια selfi, εδώ στα Σπάτα! Διακρίνονται από αριστερά, πίσω σειρά: Κωντσιλίδης, Σαλεμής, Βαχαβιόλος, Κ.Ι. Κοντούλης, Μωυσίδης, Πνευματικός, στο μέσον από αριστερά, Κ.Μ. Κοντούλης, Τζαχόλι, Σπύρου, Κρίκος και φυσικά μπροστά ο κόουτς-Ντεγιάννης!

Το καλύτερο ″ποδαρικό″ στη νέα χρονιά, έκανε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας, παίζοντας εκτός έδρας στο ″Δ. Δημητρίου″ των Σπάτων, με την ομάδα του ΕΑΟ Σπάτων, την οποία και κέρδισε με 3-0! 
Η ομάδα του Γιάνη Ντεγιάννη, έπιασε πάρα πολύ καλή απόδοση, ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική σε όλες τις γραμμές και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους… ΄΄Όπλο΄΄ σ’ αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του ΟΠΕΧ, το πολύ καλό σερβίς και υποδοχή, ενώ ήταν περιορισμένα στο ελάχιστο τα λάθη και έτσι ήρθε η δίκαιη πέρα για πέρα επικράτηση, με το ″καθαρό″ 3-0!
Με την νίκη της αυτή η ανδρική ομάδα του ΟΠΕΧ, παραμένει σταθερά μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας, 4 και 9 βαθμούς μπροστά από τους ″ανταγωνιστές″ της, ΓΣ Κυψέλης και ΑΚ Ζωγράφου, για την είσοδο στα play-offs… Φυσικά εδώ να τονιστεί ότι την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί ακάθεκτος, ο ιστορικός Πανελλήνιος (με ρόστερ τουλάχιστον μιας κατηγορίας πάνω), με το 11 στα 11 και έχοντας χάσει συνολικά μόλις 3 σετ, εκτός συγκλονιστικού, λοιπόν απροόπτου θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Β’ Εθνική απ’ ευθείας! Οι 3 που θα τερματίσουν στην συνέχεια θα παίξουν μεταξύ τους στα play-offs, για μία ή δύο θέσεις ανόδου στην Β’ Εθνική (θα εξαρτηθεί από ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν)…
*τα σετ: 20-25 (0-1), 21-25 (0-2), 20-25 (0-3).

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σπύρου, Βαχαβιόλος, Κωντσιλίδης, Σαλεμής, Πνευματικός, Κ. Ι. Κοντούλης (αρχική 6άδα), λίμπερο ο Κ. Μ. Κοντούλης και οι Κρίκος, Μωϋσίδης και Τζαχόλι.

*τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

*η Βαθμολογία σε 11 αγωνιστικές: