Τεράστια, πανάξια και ανεπανάληπτη επιτυχία για το βόλεϊ της Χαλκίδας!
Η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας μετά από μια 6μηνη σκληρή μάχη, κόντρα σε ομάδες με λίγο πολύ επαγγελματικούς προσανατολισμούς και λειτουργία, αλλά και δύο ανεπανάληπτους τελικούς (ο 3ος της Πέμπτης 21/03 δεν χρειάζεται πλέον) πήρε το εισιτήριο για την Β’ Εθνική!
Μια ομάδα με παιδιά δικά της δημιουργήματα και όλα Ευβοιώτες, πήρε πανάξια την άνοδο στην Β’ Εθνική, εκεί που καλείται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να ανασκουμπωθεί, να οργανωθεί καλύτερα να αγωνιστεί και να καθιερωθεί, γιατί όπως και να το κάνουμε, το βόλεϊ έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα άθλημα που ″ταιριάζει″ στους Χαλκιδέους! Μην ξεχνά κανείς τα πόσα τεράστια ονόματα έχουν ξεπηδήσει από το τμήμα βόλεϊ της ΑΓΕΧ (παλαιότερα) και του ανεξαρτητοποιημένου πλέον, Όμιλου Πετοσφαίρισης Χαλκίδας, που είναι η φυσική εξέλιξη της ΑΓΕΧ!
Σίγουρα πολλά θα γραφτούν ακόμα για την ομάδα του ΟΠΕΧ, όμως σαν ″Δυνατά & Αθλητικά″, αισθανόμαστε ιδιαίτερη, ικανοποίηση γιατί είμαστε κοντά και σ’ αυτή την ομάδα, από την πρώτη στιγμή, καλύπτοντας όλες τις δραστηρίοτητές της!
Όπως είναι γνωστό μετά από ένα Μαραθώνιο 18 αγωνιστικών, ο ΟΠΕΧ τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από το μεγάλο φαβορί τον Πανελλήνιο (μια ομάδα καθαρά επαγγελματική) και στα play-offs, απέκλεισε αρχικά τον Οδυσσέα από το Μαρούσι, κάνοντας 3-0 νίκες (2 στην κανονική περίοδο+μία στα μαπράζ)….
Ακολούθησαν τα play-offs με την ομάδα του ΑΚ Ζωγράφου, όπου από την κανονική περίοδο οι δύο ομάδες ήτα στο 1-1, με τον ΟΠΕΧ να έχει το πλεονέκτημα έδρας!
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του κόουτς-Ντεγιάννη, στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″, επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0! Ο 2ος τελικός έγινε χθες Δευτέρα στο κλειστό στο Γουδί το ″Ν. Σαργκάνης″ και όπως αναμενόταν έγινε πολύ μεγάλη μάχη! Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Χαλκίδας, κατέβηκε στο παιχνίδι, με μια πολύ σοβαρή απώλεια αυτή του Κώστα Ν. Κοντούλη, που χθες παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία!

Η καθιερωμένη ΄΄selfi΄΄ της νίκης, μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα!

Όπως αποδείχθηκε οι συμπαίκτες του κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του, αλλά και ο κόουτς-Ντειάννης, ″ανακάτεψε″ σωστά την τράπουλα και βρήκε τις λύσεις!
Οι Χαλκιδέοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μπήκαν παθιασμένοι στο παιχνίδι, κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ… Ανασυντάχθηκαν και αντέδρασαν οι γηπεδούχοι, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όμως στο κρίσιμο 5ο σετ, το τάϊ-μπρέϊκ οι παίκτες του ΟΠΕΧ, επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι, ″αποκατέστησαν την τάξη″ κέρδισαν  το σετ, κέρδισαν τον αγώνα, συμπλήρωσαν τις 3 νίκες και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για την Β’ Εθνική!

*τα σετ: 22-25, 17-25, 25-17, 25-17, 11-15

*Οι τελικοί ανόδου στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΑΑΑ:

*περισσότερο ρεπορτάζ και λεπτομέρειες!