Βόλεϊ: … υπέκυψε φυσιολογικά ο ΟΠΕΧ, σε ανώτερο αντίπαλο! (φωτό

Με τις υποχρεώσεις της στον θεσμό του Κυπέλλου, ξεκίνησε την επίσημη αγωνιστική δράση, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας.

Έχοντας απέναντί τους τον περσινό πρωταθλητή, που πλέον αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, την ομάδα δηλαδή των Ιώνων, οι παίκτες του Γιάννη Ντεγιάννη προσπάθησαν και πάλεψαν για το καλύτερο και παρά την αξιοπρεπέστατη ήττα, είναι σίγουρο ότι τα παιδιά, κύρια οι νεαρότεροι, πρόσθεσαν πολύτιμες εμπειρίες, χρήσιμες για την συνέχεια! Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα τμήματα υποδομής του ΟΠΕΧ, όπου γίνεται σπουδαία δουλειά, ξεπηδούν συνεχώς ταλέντα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθιερώθηκε ο νεαρός Μαστροβασίλης, ενώ τώρα είδαμε τον 14χρονο Οδυσ. Μωϋσίδη, να ξεκινάει βασικός και ν’ αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις…

Η φιλοξενούμενη ομάδα των Ιώνων, είχε ένα σύνολο που ″ξεχείλιζε″ από εμπειρία, οι περισσότεροι ήταν πάνω από 30 χρόνων και σίγουρα ″μπαρουτοκαπνισμένοι″ στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών….

***τα σετ: 21-25, 0-1 σε 25′, 20-25, 0-2 σε 24′ και 15-25, 0-3 σε 21′.

*διαιτητές:Χρήστος Μάλφας, Αγγελική Σταυράτη, γραμματεία ο Αντώνης Μπαμπαλής.

***ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σταθαράς, Πνευματικός, Σπύρου, Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος, Μωϋσίδης -αρχ. 6άδα-, λίμπερο ο Κωντσιλίδης και οι Τζαχόλι, Σαλεμής και Μαστροβασίλης.

*όλα τα αποτελέσματα της 1ης φάσης του Κυπέλλου:

***σημ.: Το παιχνίδι έγινε κάτω από ΑΘΛΙΕΣ φωτιστικές συνθήκες, θ ακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ και σχόλιο!

***φωτορεπορτάζ: