Μία νίκη και μία ήττα έφερε η ένατη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών. Συνεχίζουν στην πρώτη θέση οι Αβαντίδες, ενώ από την άλλη οι Απολλωνίδες παραμένουν σε θέση ουραγού.

Αβαντίδες

Νικηφόρα συνέχισαν οι Αβαντίδες, που πέρασαν από τον Βόλο και την τοπική ομάδα με 0-3. Τα γκολ για την ομάδα της Χαλκίδας σημείωσαν η Μυρτολάρι στο 37′ και στο 50′, ενώ το τελευταίο γκολ σκόραρε η Χριστοφορίδη με σουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ της Λόγου.

Βόλος 2004: Μιχαλακάκη, Τσελίκα (46’ Κουλοχέρη), Νικάκη (58’ Πουρσανίδου), Αβντόλι, Κουμιώτη, Νεννέ, Γρηγοριάδη, Γκέκα, Ανδρέου, Βέτσικα, Παπασακελλαρίου.
Αβαντίδες Χαλκίδας: Νταβαντζή, Στεφανοπούλου, Μπίμη, Αυλωναρίτη, Τσώκου, Ζώγα, Μυρτολάρι (Δήμου), Δάρλα, Γαγάρα, Χριστοφορίδη, Λόγου, Νίκα.

Απολλωνίδες Ερέτριας

Από την άλλη οι Απολλωνίδες γνώρισαν ακόμη μία ήττα, αυτήν την φορά εντός έδρας, από την Ολυμπιάδα Υμηττού με σκορ 0-3. Η Τσιμπουκάκη έκανε το 0-1 στο 25ο λεπτό με σουτ από κοντά. Το 0-2 από την Κατωπόδη με πέναλτι στο 28′, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε η  Τσιμπουκάκη με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 63′.

Απόλλωνιδες Ερέτριας (Νίκος Μπιμπίκας): Μπερέτη, Κανεδάκη, Παναγιωτοπούλου Σ., Παναγιωτοπούλου Ι., Σταματάκου, Τσαραντάνη, Μπασούκου (84′ Κολοβού), Καράγκου, Κουμπιά, Σιδέρια (46′ Ντάσκου), Κουτρούτσου (79′ Καμπέρου).

Ολυμπιάδα Υμηττού (Νίκος Ίσσαρης): Δημητροπούλου, Μπούτλα, Γεωργίου, Μάρκου, Μιχαλοπούλου, Κοκμώτου, Κεφαλά (79′ Ζανιδάκη), Κατωπόδη, Τσιμπουκάκη (83′ Πλεξίδα), Μανίτα (83′ Πολυμενοπούλου), Τοπαλίδη (84′ Ιωσηφέλη).