Στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, την περασμένη Δευτέρα (31-Αυγ.) πήρε τέλος και το ″σίριαλ″ του καταρτισμού των 3 ομίλων της Β’ ΕΠΣΕ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21!

Να σημειώσουμε, ότι η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Εύβοια και κύρια το Ληλάντιο, την Χαλκίδα και τα Μασσάπια, είχε σαν αποτέλεσμα, οι διοικούντες την Ένωση, πολύ ορθά σκεπτόμενοι και ενεργούντες, αποφάσισαν, σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, οι ομάδες του ΠΑΟ Πολιτικών, του Μιαούλη Φύλλων και της ΑΕ Ληλαντίου, που είχαν πληγεί περισσότερο από τις καταστροφές, να μην απομακρυνθούν από τον κεντρικό (2ο) όμιλο, καθώς τα έξοδά τους μειώνονται στο θέμα των μετακινήσεων.

Εξέφρασαν την επιθυμία ν’ αγωνιστούν στον Βόρειο (1ο) όμιλο), οι ομάδες του ΑΠΟ Καστέλλας και του ΑΠΣ Σταυρός, ενώ την αντίστοιχη επιθυμία εξέφρασαν, για να παίξουν στον Νότιο (3ο) όμιλο, οι ομάδες του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου και του ΑΣ Ερμήλίος.

Έτσι απέμειναν μόνο οι ομάδες του Παντριαδικού και της ΑΕ Καθενών, χωρίς να έχουν καταταγεί στις δύο θέσεις που είναι κενές στον 1ο και 2ο όμιλο!
Αναγκαστικά λοιπόν η Διοίκηση της ΕΠΣΕ, θα προχωρήσει σε σχετική κλήρωση, μέσα στην εβδομάδα, ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Στα γραφήματα που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι όμιλοι (1ος & 3ος με 10 ομάδες και ο 2ος με 12):