Με την ευκαιρία της διακοπής, για λίγο ελπίζουμε καιρό, των πρωταθλημάτων της Εύβοιας (και όχι μόνο) το ″Δυνατά & Αθλητικά″, σας παρουσιάζει την μέχρι σήμερα εξέλιξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας!
Μετά την Γ’ ΕΠΣΕ, μια ματιά τώρα και στην Β’ ΕΠΣΕ, όπου γίνεται ένα συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα! Τρεις όμιλοι, 33 ομάδες, χωρισμένες ανά 11!

*Β’ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:

*…στον 2ο όμιλο,
Στον 1ο-κεντρικό όμιλο, έχει ξεχωρίσει και φιγουράρει σαν το πρώτο φαβορί, η ομάδα τοιυ ΑΟ Αλατσάτων! Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί καθώς΄΄κατά πόδας΄΄ ακολουθεί η ομάδα των Λουκισίων, με την Προποντίδα, τον Παντριαδικό και την ΑΕ Χαλκίδας, να βρίσκονται στο γκρούπ, των πρωταγωνιστών! Στην άλλη μεριά του βαθμολογικού πίνακα, σε πολύ δύσκολη θέση ΑΕ Ληλαντίου και Απόλλωνας Παραλίας

 1. το φαβορί:
  ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Στον δυσκολότερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ η ομάδα του Γιάννη Φούρλη, κάνοντας εντυπωσιακή πορεία, οδηγεί την κούρσα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τίτλο και άνοδο! Τ’ Αλάτσατα μετά από πολλά χρόνια, βρίσκονται και πάλι κοντά στην Α’ ΕΠΣΕ! Η επιμονή, υπομονή και σωστή δουλειά, από τους ανθρώπους της ομάδας, τα τελευταία χρόνια, αποδίδουν καρπούς!
  Τ’ Αλάτσατα βρίσκονται στην 1η θέση, χωρίς ήττα, με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 23 βαθμούς! Έχει πετύχει 23 γκολ (2.55/αγώνα) και έχει δεχτεί 8 (0.89/αγώνα)!
 2. τα αουτσάϊντερ:
  ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ:
  Με ΄΄δικά΄΄ τους παιδιά, στο ΄τιμόνι΄΄ οι ΄΄πορτοκαλί΄΄, αναζητούν το μεγάλο come-buck στην μεγάλη κατηγορία, μετά από αρκετά ΄΄πέτρινα΄΄ χρόνια! Ο κόουτς-Νίκος Ευσταθίου, έχει ΄΄χτίσει΄΄ ένα πολύ ακλό και ανταγωνιστικό σύνολο, που κάνει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα…
  Τα
  Λουκίσια, βρίσκονται στην 2η θέση, με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία ήττα και 20 βαθμοιύς! Έχουν πετύχει 17 γκολ (1.89/αγώνα), ενώ έχουν την καλύτερη άμυνα στον όμιλο με 6 γκολ (0.67/αγώνα)!
 3. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Η ΄΄Μπάρτσα΄΄, επέστρεψε μετά από πολλά-πολλά χρόνια στο ΄΄σπίτι΄΄ της, στο γήπεδο του Βούρκου, κάτι που πραγματικά εκτοξεύει την ιστορική ομάδα, που έβαλε υψηλούς στόχους! Ήδη η Προποντίδα, ΄΄χτίζει΄΄ μια ομάδα με αξιώσεις, κοιτάζει ψηλά και φυσικά το ΄΄ταμείο΄΄ θα γίνει στο τέλος!
  Η
  Προποντίδα, βρίσκεται στην 3η θέση, με 6 νίκες, μία ισοπαλία, 2 ήττες και 19 βαθμούς! Έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 27 γκολ (3.0/αγώνα) και έχει δεχτεί 8 γκολ (0.89/αγώνα)!
 4. ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Με νέα διοίκηση, αρκετές νέες και δυνατές προσθήκες στο έμψυχο υλικό, η ομάδα της Τριάδας, θέλει να φτάσει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία, όπου είχε γράψει την δική της, ξεχωριστή πορεία, για χρόνια! Ξεκίνησε δυνατά όμως, δύο ήττες στα ντέρμπι, εντός με Αλάτσατα και Λουκίσια, αλλά και αυτή στην Αυλίδα, έφεραν πολύ πίσω την ομάδα της Τριάδας, βαθμολογικά!
  Ο
  Παντριαδικός, βρίσκεται στην 4η θέση, με 5 νίκες, μία ισοπαλία, 3 ήττες και 16 βαθμούς! Έχει πετύχει 21 γκολ (2.33/αγώνα) και έχει δεχτεί 13 (1.44/αγώνα)!
 5. ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Με σοβαρή διοίκηση, χωρίς τυμπανοκρουσίες, σωστή οργάνωση και οικογενειακό κλίμα, η ομάδα της Ε. Παναγίτσας, πορεύεται και στο φετινό πρωτάθλημα! Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, η ομάδα του Πάνου Ελευθερίου, ΄΄βρήκε τα πατήματά της΄΄ και ανέβηκε γρήγορα στην 5η θέση όπου ισοβαθμεί με την ομάδα του Παντριαδικού! Σίγουρα για τους ΄΄ροσο-μπλού΄΄ έρχονται καλύτερες μέρες!
  Η
  ΑΕ Χαλκίδας, είναι στην 5η θέση, με 5 νίκες, μία ισοπαλία, 3 ήττες και 16 βαθμούς! Έχει πετύχει 21 γκολ (2.33/αγώνα) και έχει δεχτεί 15 (1.67/αγώνα)!
 6. οι ΄΄ρυθμιστές΄΄:
  ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ:
  Νια ξεχωριστή χρονιά για την αναγεννημένη ομάδα της Αυλίδας, που τις περασμένες χρονιές ήταν πάντα στην επικίνδυνη ζώνη! Τώρα δείχνει ότι όχι μόνο, θα σώσει την παρτίδα νωρίς, αλλά και θα έχει ρυθμιστικό ρόλο, τόσο για τις ομάδες της κορυφής, όσο και γι’ αυτές που παλεύουν για την παραμονή!
  Ο
  ΑΟ Αυλίδας, είναι στην 6η θέση, με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και 14 βαθμούς! Έχει πετύχει 14 γκολ (1.55/αγώνα) και έχει δεχτεί 16 (1.77/αγώνα)!
 7. ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: Μετά από αρκετά ΄΄πέτρινα χρόνια΄΄, η ομάδα των Πολιτικών, επανέκαμψε και προχωρά κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά… Το μεγάλο πρόβλημα, του γηπέδου, που είχε μετατρέψει την ομάδα σε ΄΄τσιγγάνο΄΄, βρήκε την λύση του, απέκτησε μάλιστα και χλοοτάπητα, ενώ η διοίκηση Δανέλη, με την αρωγή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, το έχει κάνει πραγματικό στολίδι! Τα Πολιτικά όπως δείχνουν θα έχουν και αυτά τον ρόλο του ρυθμιοστή στο πρωτάθλημα!
  Ο
  ΠΑΟ Πολιτικών, είναι στην 7η θέση, έχει 4 νίκες, καμία ισοπαλία, 5 ήττες και 12 βαθμούς! Έχει πετύχει 12 γκολ (1.33/αγώνα) και έχει δεχτεί 13 (1.44/αγώνα)!
 8. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χαλκίδας: Ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο οι ΄΄κόκκινοι΄΄ της Χαλκίδας! Είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, όμως δύσκολα θα κινδυνεύσει! Μεγάλο όπλο της ομάδας η διοικητική σταθερότητα!
  Ο
  Κεραυνός Χ., είναι στην 8η θέση, έχει 3 νίκες, μία ισοπαλία, 5 ήττες και 10 βαθμούς! Έχει πετύχει 18 γκολ (2.0/αγώνα) και έχει δεχτεί 16 γκολ (1.77/αγώνα)!
 9. ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ: Προσπαθεί για να εξασφαλίσει την παραμονή της και να σταθεροποιηθεί στην Β’ ΕΠΣΕ! Με σκαμπανεβάσματα η απόδοση της ΑΕΚ, παλεύει όλα τα παιχνίδια, αναζητώντας το καλύτερο δυνατόν!
  Η
  ΑΕ Καθενών, είναι στην 9η θέση, έχει 3 νίλες, καμία ισοπαλία, 6 ήττες και 9 βαθμούς! Έχει πετύχει 14 γκολ (1.55/αγώνα) και έχει δεχτεί 25 γκολ (2.77/αγώνα), έχοντας την 2η πιο ευάλωτη άμυνα του ομίλου!
 10. ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ: Βασικός σκοπός της ομάδας της ΑΕ Ληλαντίου, είναι η απόκτηση εμπειριών, από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της αντίστοιχης Σχολής Ποδοσφαίρου! Βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και σίγουρα κινδυνεύει…
  Η
  ΑΕ Ληλαντίου, είναι στην 10η θέση, με καμία νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες! Έχει πετύχει 7 γκολ (0.77/αγώνα) και έχει δεχτεί 23 (2.55/αγώνα)!
 11. ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας: Έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι την περασμένη χρονιά, ο Απόλλωνας Παραλίας, που έκανε εντυπωσιακή επιστροφή στην Β’ ΕΠΣΕ και μετά από αρκετά ΄΄πέτρινα χρόνια΄΄! Δυστυχώς φέτος, η ομάδα εγκαταλείφθηκε και την τελευταία στιγμή, ο παλιός άσος της ομάδας Τάσος Βρούβας, ανέλαβε να την κρατήσει όρθια! Βέβαια το ΄΄τρένο΄΄ της παραμονής μάλλον έχει χαθεί…
  Απλά μπορεί να γίνει σχεδιασμός για ένα δυνατό
  restart…!
  Ο Απόλλων Παραλίας, είναι στην 11η θέση, χωρίς καμία νίκη, μία ισοπαλία και 9 ήττες! Έχει πετύχει 6 γκολ (0.6/αγώνα) και έχει δεχτεί 37 (3.70/αγώνα)!

*…έγιναν 50αγώνες & μπήκαν—181γκολ (18.1/αγωνιστική –3.62/αγώνα)

*περισσότερα γκολ σε 1 αγώνα:

 • ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 6-3 (9 γκολ σύνολο)

…επιθέσεις & άμυνες:

 • καλύτερη επίθεση: ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 27 γκολ (3,0/αγώνα)
 • καλύτερες άμυνες: ΑΟ Λουκισίων με 6 γκολ (0.67/αγώνα),
 • πιο ΄΄αντιπαραγωγική΄΄ επίθεση: Απόλλων Παραλίας με 6 γκολ (0.6/αγώνα),
 • πιο ΄΄ευάλωτη΄΄ άμυνα: Απόλλων Παραλίας με 37 γκολ παθητικό (3.70/αγώνα)

…οι σκόρερς:

 • 10 γκολ
  *(Προποντίδα):
  Γκιόσι
 • 9 γκολ
  *(Αλάτσατα):
  Γιαν. Λαλανίτης,
 • 8 γκολ
  *(ΑΕ Χαλκίδας):
  Αρβανάκος,
  *(Παντριαδικός): Καραντάκης,
 • 7 γκολ
  *(Παντριαδικός):
  Θεοδ. Καραμπάς,
 • 5 γκολ
  *(Αλάτσατα):
  Δ. Βλάχος,
  *(ΑΟ Αυλίδας): Λεοντάρης, Β. Τσεμπελίκος,
  *(ΑΕ Καθενών): Αλεξίου,
 • 4 γκολ
  *(Αλάτσατα):
  Αργυρός,
  *(Κεραυνός Χ.): Αποστόλου,
  *(Λουκίσια): Σεϊνταράσι, Τσαλμάς,
 • 3 γκολ
  *(ΑΕ Χαλκίδας):
  Αλαφάκης, Γουναρόπουλος,
  *(Αλάτσατα): Αντ. Σεχάι,
  *(ΑΕ Καθενών): Κούκουρας (Καθενοί),
  *(Κεραυνός Χ.): Σπενταμίδης,
  *(Ληλάντιο): Κρεμασμένος, Τζαφέρης,
  *(Προποντίδα): Ματράκας, Παπακωνσταντίνου,
 • 2 γκολ
  *(ΑΕ Χαλκίδας):
  Στ. Δούμας,
  *(Αλάτσατα): Π. Ζαχαριάδης,
  *(Απόλλων Παρ.): Παπαχρήστος, Τσότα,
  *(ΑΕ Καθενών): Νικολακόπουλος, Φεϊζόλι,
  *(Κεραυνός Χ.): Δουρμούσογλου, Κουβατσίδης, Β. Πατερίτσας, Τσάλας, *(Παντριαδικός): Καρατζάς,
  *(ΠΑΟ Πολιτικών): Μαραγκός, Νεσίμι, Ρόγκας, Φωτεινός,
  *(Προποντίδα): Θοδ. Πάλλης, Σουρτζής, Στούπας,
 • 1 γκολ
  *(ΑΕ Χαλκίδας):
  Αθ. Γεραντώνης, Μπήτας, Νικολάου, Γ. Φρυγανάς, Φισκατώρης,
  *(Αλάτσατα): Θωμάς, Πουλιπούλης,
  *(Απόλλων Παρ.): Μάμαλης,
  *(ΑΟ Αυλίδας): Γροντής, Ευσταθίου, Μπόκαρης, Θ. Φλώτσιος, Φρούσης,
  *(ΑΕ Καθενών): Λύρας, Σολογιάννης,
  *(Κεραυνός Χ.): Αργύρης, Γαληγιάννης, Καρκαλής,
  *(Ληλάντιο): Καπουρίτης, Μικράκης, Νικόλαρος,
  *(Λουκίσια): Δέδες, Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Τζέμος, Γ. Τουλίτσης, Τσιομπάνης,
  *(Παντριαδικός): Ανδριόλας, Σαρρής, Γ. Χασάνδρας, Δ. Χασάνδρας, *(ΠΑΟ Πολιτικών): Αλεξόπουλος, Καραμπέτσος, Μπίτζιος Σ., Τσάλας,
  *(Προποντίδα): Κεχαγιάς, Κουτσαυλής, Σταθόπουλος, Συνοδάκης, Τσιαρβούλας.

*…όλα τα αποτελέσματα/αγωνιστική:
*…η βαθμολογία σε 10αγωνιστικές: