Πηγή: https://edipsospost.blogspot.com/

Πού είναι η εξέδρα αναρωτιούνται εύλογα η διοίκηση του Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ και οι αρκετοί φίλαθλοι-οπαδοί της ομάδας που φέτος αγωνίζεται στην Α κατηγορία Ευβοίας. Μία εξέδρα 250 θέσεων, την οποία θα κατασκεύαζε, όπως έχει υποσχεθεί πολλές φορές, η δημοτική αρχή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 


Είναι κοινή ομολογία ότι η ήδη υπάρχουσα εξέδρα είναι πολύ επικίνδυνη καθώς τα σιδερένια κάγκελα μπροστά από αυτήν είναι έτοιμα να καταρρεύσουν με κίνδυνο τον τραυματισμό των φιλάθλων της ομάδας.

Βέβαια, δεν λείπουν και αλλά προβλήματα που δείχνουν μια εικόνα εγκατάλειψης του δημοτικού σταδίου Λ. Αιδηψού όπως, για παράδειγμα, τα νερά που στάζουν από την οροφή των αποδυτηρίων, ο κακός αγωνιστικός χώρος με μπαλώματα και τρύπες, το δίχτυ πίσω από την βόρεια εστία που έχει υποστεί ζημιές.

Καλό θα ήταν να υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις, πρωτίστως όσον αφορά στην εξέδρα, και να λυθούν τα όποια προβλήματα του Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ, μιας εκ των δύο ομάδων του δήμου μας που αυτή τη στιγμή παίζουν στην υψηλότερη κατηγορία.