Τελικά είμαστε μία Ευρωπαϊκή χώρα με αφρικανούς κατοίκους αλλιώς δεν εξηγείται να λειτουργούμε έτσι τρανό παράδειγμα ο Δήμος Ερετρίας Αμαρύνθου.

Ο εν λόγω Δήμος σίγουρα διεκδικεί “χρυσή μπάλα” ανικανότητας συντήρησης και ύπαρξης αθλητικών εγκαταστάσεων και αυτό το γράφουμε γιατί.

Το “αμαρτωλό”¨κλειστό Αμαρύνθου που ποτέ δεν φτιάχτηκε ούτε καν ξεκίνησε και ενα υγρό μπετό που έπεσε κόστισε κάτι εκατομμύρια ευρώ.

Πέρσι με δύο ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες οι φωστήρες του Δήμου έσπειραν το γήπεδο Οκτώμβρη μήνα με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να υποβιβαστούν , να χάσουν πολύτιμα έσοδα, οι πολίτες της Ερέτρια να μην δουν τις ομάδες,  και η πόλη να χάσει πολύτιμα έσοδα μέσα στον χειμώνα.

Και τώρα φθάνουμε στο επίμαχο ζήτημα το γήπεδο της Αμαρύνθου το έσπειραν τον Μάιο προεκλογικά μετά Βαΐων και κλάδων όλοι πανηγύριζαν και καμάρωναν το δημιούργημα τους λες και έφτιαξαν την “Αγία Σοφιά” της ΑΕΚ.

Το δημιούργημα τους όμως κατέρρευσε σαν τον Πύργο της Βαβέλ και μετά από μόλις δύο μήνες χρήσης έγινε ένα χωράφι για πατάτες ακατάλληλο για ποδόσφαιρο που εγγυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των αγωνιζομένων.

Τώρα ποιος θα απολογηθεί για την καταστροφή του γηπέδου?

Πληρώθηκε ο εργολάβος που παράδωσε ένα έργο ακατάλληλο?

Ποιος ήταν υπεύθυνος για την συντήρηση του?

Τι έφταιξε και το γήπεδο διαλύθηκε μετά από δύο μήνες?

Περιμένουμε απαντήσεις από τον Δήμαρχο Κύριο Δημητρόπουλο , κάποιος να κάνει δώσει μία απάντηση

Θα γίνει ανακατασκευή?

Που θα αγωνίζεται ο Αμαρυνθιακός και οι Ακαδημίες του στην συνέχεια της χρονιάς

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί δείχνει την κατάσταση του γηπέδου και το μαύρο του το χάλι

Σε ποιον πρέπει να αποδοθούν ευθύνες αν χτυπήσει κάποιος αθλούμενος?

Περιμένουμε απαντήσεις