Βρισκόμενοι προχθές στο γήπεδο της Αμαρύνθου για να καλύψουμε το ντέρμπι του νοτίου ομίλου ανάμεσα στον Αμαρυνθιακό και την Κάρυστο είδαμε ένα γήπεδο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “Σκωτσέζικό ντουζ”.

Από την μία το μεράκι των ανθρώπων του Αμαρυνθιακού που με προσωπικό τρέξιμο και δουλειά με ωραία και νοικοκυρεμένα αποδυτήρια πραγματικό στολίδι , πάντα ευγενής και πρόθυμοι να βοηθήσουν ΑΛΛΑ υπάρχουν και άλλα ΑΛΛΑ.

. Ο αγωνιστικός χώρος είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτος ένα πραγματικό χωράφι που πρέπει να κάνει τον σταυρό σου να μην βρέχει για να μπορέσει να γίνει ενα υποφερτό ματς.

. Μην σκεφτεί κανείς φίλαθλος να πάει τουαλέτα ούτε κατά διάνοια τώρα αν είναι άντρας θα την βολέψει στον διπλανό “αγρό” ή “μαντρότοιχο” αν είναι γυναίκα ούτε να το σκεφτεί.

. Ωραία και μπράβο για τα δημοσιογραφικά αλλά μεγάλη αστοχία εκεί που τα βάλατε “κόντρα” στο ήλιο με αποτέλεσμα πίσω από το τζάμι να μην βλέπεις τίποτα, τα τζάμια τους ανοίγουν από πλάγια και όχι από μπροστά όπως σε όλα τα δημοσιογραφικα που υπάρχουν, και το σπουδαιότερο είναι ότι είναι για ένα μέσο δηλαδή ένα ραδιοσχολιαστή ή έναν εκπρόσωπο τύπου όποιος προλάβει.

. Δεν υπάρχει πάγκος για παρατηρητή αγώνα και γιατρό αγώνα και αυτοί παρακαλάνε να μην βρέξει ποτέ για αν τότε χρειάζονται καλές ομπρέλες.

.Βεβαία έγινε και κάτι που είναι αυτονόητο έχουν μπει οι κερκίδες και είναι μία πρόοδο και αυτό αν σκεφτεί  κανείς ότι μέχρι τώρα όλοι ήταν όρθιοι στα χώματα και η δίπλα στα στην περίφραξη και έβλεπαν τα παιχνίδια. Τώρα αν βρέξει στα αμάξια, του γιατί το σκέπαστρο είναι πολυτέλεια εν έτη 2019 .