Βραβείο “OSCAR” ανευθυνότητας παίρνει  ο Δήμος Ερέτρια/Αμαρύνθου με την μη έγκαιρη παράδοση σε χρήση του Γηπέδου της Ερέτριας παρότι είχε δύο ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες.

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο θα θυμηθούμε την Δήμαρχο Κα Αμφιτρίτη Αλιμπατέ  να πανηγυρίζει δύο πρωταθλήματα περίπου τέτοια εποχή πέρσι ένα με την Γυναικεία ομάδα τις Απολλωνίδες Ερέτριας στην Γ’ Εθνική , και τον Απόλλωνα πρωταθλητή Ευβοίας μετά από 3 δεκαετίες.

Τι θα είχε ο Δήμος λοιπόν 2 ομάδες σε εθνικές κατηγορίες σε ομίλους όπως αποδείχθηκε πολύ εμπορικούς με ομάδες από την Αττική κατά κύριο λόγο , ομάδες που όπως έδειξε μετακινούσαν κόσμο, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Χαραυγιακός, Ηλυσιακός, αλλά και οι ομάδες των νησιών Αιολικός, Πανθηραικός, Θύελλα Καμαρίου είχαν κόσμο που της ακολουθούσε.

Τι έκανε ο Δήμος? 

Την απόλυτη κουταμάρα , βλακεία και πήρε  πανάξια  το “OSCAR ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑΣ”

Έσπειρε τον γήπεδο σε ακατάλληλο χρονικό σημείο και φυσικά δεν το έκανε με λωρίδες φυσικού χόρτου όπως είχε προαναγγείλει η Δήμαρχος που βροντοφώναζε ότι θα μπει τον ΝΟΕΜΒΡΗ μετά έγινε ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ , τελικά άστο για την νέα αγωνιστική σεζόν φέτος τελείωσαν οι υποχρεώσεις.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι και το σχετικό δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί(13/10/2018):  http://eretria.gr/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CE%BB%CE%BF%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%84/

Ο Δήμος Ερετρίας/Αμαρύνθου είχε  κάτι που άλλοι Δήμοι αντίστοιχοι δεν το βλέπουν ούτε στον ύπνο και τι έκανε?  κατάφερε να οδηγήσει τις ομάδες σε οικονομικό μαρασμό που είχε σαν φυσικό επακόλουθο και τα αγωνιστικά τμήματα  των δύο ομάδων να πατώσουν αγωνιστικά.

Οι Απολλωνίδες Ερέτριας στην τελευταία θέση της Β’ Εθνικής με “0” βαθμούς συγκομιδή.

Ο Απόλλων Ερέτριας με μόλις “6”  βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι πολύ κοντά στο αρνητικότερο ρεκόρ πόντων όλων τον εποχών για Ευβοϊκή ομάδα σε εθνική κατηγορία.

Ειλικρινά θα πάρουμε μία απάντηση μία τοποθέτηση για αυτά που γράψαμε?