Μετά Βαΐων και κλάδων μέσα στο χειμώνα και την άνοιξη η Δημοτική αρχή παρέδωσε ως προπονητήριο στον ΑΟ Χαλκίς το Γήπεδο Μουστάκα Τζιώτη( και πολύ καλά έκανε).

Τότε είχαμε πει  και είχαμε γράψει ότι υπάρχει κι ο ΕΡΑΠΟΣ που είναι η φυσική του έδρα το γήπεδο αυτό και έπρεπε να φιλοξενηθεί εκεί  και πραγματικά εισακουστήκαμε , όσο και αν μερικοί έσπευσαν να πουν ότι πάλι θέλουμε το «κακό» του ΑΟΧ.

Ο ΕΡΑΠΟΣ πήρε αποδυτήρια τα βάφει και τα συντηρεί μόνος του και όποιος κάνει τον κόπο και πάει στο Μουστάκα Τζιώτη θα το διαπιστώσει αυτό μιας και οι ΕΡΑΣΤΕΣ του Ποδοσφαίρου είναι εκεί και καλλωπίζουν τον χώρο όπως έκαναν όλα τα χρόνια που η ομάδα αγωνίζονταν  με οποιαδήποτε Δημοτική αρχή στα 32 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Δυστυχώς όμως ή κατασκευή του χλοοτάπητα απέτυχε για δεύτερη φορά και σίγουρα πρέπει να βγει κάποιος και να πει τι έγινε και εμφανίζει αυτό το χάλι το γήπεδο .

Βέβαια για να κάνουμε και το δικηγόρο του διαβόλου εμείς τα είχαμε πει και τα είχαμε επισημάνει ότι το γήπεδο παραδόθηκε σε λάθος χρόνο και όντως ανέτοιμο .

Οι προπονήσεις ήταν εντατικές και σίγουρα επιβάρυναν ένα χλοοτάπητα που ήταν μόνο εμφανισιακά έτοιμος .

Τώρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ΓΗΠΕΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ τα αγριόχορτα έχουν κυριαρχήσει ο γκαζόν έχει εξαφανιστεί σε πολλά σημεία και ο περιβάλλοντας  χώρος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος.