Ο Δημήτρης Γερομιχαλός έκανε ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ την περασμένη περίοδο, με την φανέλα της Κύμης. Άφησε καλές εντυπώσεις και ερχόμενος απ΄ τον πάγκο, όταν του το ζητούσε ο Γιάννης Καστρίτης, αντικειμενικά βοήθησε την ομάδα του, απ΄ την περιφέρεια, στην οργάνωση του παιχνιδιού, αποτελώντας στην πράξη υπολογίσιμη λύση στο ροτέισον. Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Εύβοιας και πλέον έχοντας ένα χρόνο εμπειρίας και στην Basket League, δείχνει να έχει τις προϋποθέσεις και την όρεξη να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του. Ο 24χρονος πλέι μέικερ της Κύμης μίλησε στο ΄΄Δ & Α΄΄, στην media day της ομάδας του.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και φέτος η ομάδα είναι ουσιαστικά καινούργια, σ΄ ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, αλλά και στην προετοιμασία: «Η ομάδα φέτος είναι καινούργια. Πέρσι κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα, είμαστε στην προετοιμασία, κρατάμε χαμηλούς τόνους και θα τα δούμε όλα στο γήπεδο».

Ακόμη απάντησε στο αν μπορεί να κάνει σύγκριση της περσινής σεζόν με την φετινή για την Κύμη: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Και πέρσι στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά με κάποιες προσθήκες πήγε πολύ καλά η ομάδα. Φέτος πήραμε κάποιους πολύ καλούς παίχτες, αλλά νομίζω ότι πολύ νωρίς για να συγκρίνουμε».

Ενώ για την περσινή «ρούκι» του χρονιά στην Α1 με την Κύμη, αλλά και για τις προσδοκίες του για την φετινή τόνισε: «Μία χρονιά στην Α1 σε βοηθάει σαν παίχτη. Στην δεύτερη χρονιά έχεις παραπάνω εμπειρία. Ξέρεις τι θέλει ο προπονητής σου. Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου πει ο κόουτς για να βοηθήσω την ομάδα. Από κει και πέρα τ΄ αποτελέσματα θα έρθουν. Σίγουρα χρόνο με το χρόνο ένας παίχτης αισθάνεται πιο ΄΄γεμάτος΄΄ και έτοιμος να μπει να παίξει».