Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Ρέτσας, απαντάει σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται, ο παραιτηθείς πρόεδρος του Μιαούλη Φύλλων, Βασίλης Βούλγαρης, μια απάντηση που στηρίζεται, όπως φαίνεται από τα αναγραφόμενα, σε συγκεκριμένα έγγραφα και ενέργειες της Διοίκησης της ΕΠΣΕ, πάνω στο θέμα αυτό!
Αναφέρει λοιπόν ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας:
″Με αφορμή την αναμενόμενη παραίτηση του κ. Βασίλη Βούλγαρη, πρώην προέδρου του Μιαούλη Φύλλων και εν αναμονή των νόμιμων διαδικασιών μέσω του δικηγόρου του στις οποίες αναφέρεται, θα ήθελα να σας ενημερώνω για τα εξής:
1ο υπ’ αριθμ. 1665 έγγραφο της ΕΠΣ Ευβοίας που επικαλείται ο κ.Βούλγαρης αναφέρει ότι ο αγώνας της Β΄ Φάσης μεταξύ του νικητή του αγώνα Αυλίδας-Μιαούλη Φύλλων και του Απόλλωνα Ερέτριας θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο και όχι ο αγώνας της Α φάσης.
2.Ο αγώνας της Α Φάσης μεταξύ των ομάδων Αυλίδας-Μιαούλη Φύλλων είχε ορισθεί για τις 12-9 και μετατέθηκε για τις 19-9 μετά από αίτημα του Μιαούλη.
3 κ.Βούλγαρης αιτήθηκε νέα αναβολή η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας δεδομένου ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η Β Φάση του Κυπέλλου και δεν γίνεται να εκκρεμεί αγώνας της Α Φάσης με δεδομένο ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα Πρωταθλήματα. Ο κ.Βούλγαρης ενημερώθηκε μέσω e-mail, αφού δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα του υπαλληλικού προσωπικού της Ένωσης.
4.Η ΕΠΣ Ευβοίας παραχώρησε δωρεάν στον Μιαούλη Φύλλων το Ενωσιακό γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες. Επίσης αποφάσισε την αναστολή όλων των οφειλών του Μιαούλη μέχρι 31/12/2020. Στις προπονήσεις παρουσιάζονταν μόνο ο προπονητής και 2-3 ποδοσφαιριστές.
5.Ο κ. Βούλγαρης δεν επέτρεψε σε μέλη του Μιαούλη να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη μέρα και προτίμησε να την οδηγήσει στην αποχώρηση.
6.Τα αναφερόμενα περί σημαδεμένης τράπουλας από τον κ.Βούλγαρη, δεν χρίζουν σχολιασμού, υποδηλώνουν αδυναμία και σε κάθε περίπτωση θα επιληφθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.
7.Η Ε.Π.Σ. Ευβοίας θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου ο Μιαούλης Φύλλων να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας με υγιή Διοίκηση.
Υ.Γ. Όλα τα προαναφερόμενα αποδεικνύονται με επίσημα έγγραφα κι όχι με λόγια.″