Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Ερέτριας – Αμαρύνθου με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο. Σε αυτά τα 4 χρόνια ήμουν Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Μέλος της Επιτροπής Δευτεροβαθμίας Εκπαίδευσης. Με διακρίνει η διάθεση της συνεργασίας, προκρίνω πάντα το διάλογο και τη συνεννόηση, με κύριο γνώμονα την πρόοδο του τόπου μου.

 Σκοπός μου να συνεχίσω να εργάζομαι για την περιοχή μου, για τους πολίτες του, με αγάπη, πίστη κι αφοσίωσω για το καλό όλων και για την κοινή πρόοδο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ψηφοφόροι του Δήμου Ερέτριας – Αμαρύνθου, σε αυτές τις εκλογές, θα μου δώσουν μεγαλύτερη δύναμη, θα με στηρίξουν, ώστε να πραγματοποιήσω τα πιστεύω μου, για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας, για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Στόχοι μου για την επόμενη τετραετία

 1. Βελτίωση της καθημερινότητας μας – Έμφαση στην καθαριότητα, το φωτισμό, τα πεζοδρόμια.
 2. Καλύτερη παιδεία – Πάντα δίπλα στις ανάγκες των σχολείων, σε Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια.
 3. Πιο οργανωμένες και ασφαλής παιδικές χαρές για τα παιδιά μας.
 4. Αναστήλωση του Ενετικού Πύργου στο Γυμνό, τόσο για ιστορικούς, όσο και για τουριστικούς λόγους.
 5. Καλύτερη οδοποιΐα προς Αμάρυνθο – Ερέτρια, με δημιουργία περιφερειακού, με καλύτερο φωτισμό και με καλύτερους αγροτικούς δρόμους. Παροχή βοήθειας και στήριξη σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους.
 6. Ανέφερση εκκλησίας Κωνσταντίνου κι Ελένης, στην πλατεία που έχει παραχωρηθεί από τους δωρητές. Θα είμαι δίπλα στην εκκλησία για ό,τι χρειαστεί.
 7. Καθημερινή συνεργασία με όλους τους φορείς, εκπολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντές πυρόσβεσης, για βοήθεια στο έργο τους.
 8. Επισκευή πομωνών στη γεώτρηση στο Γυμνό, ώστε να μην υπάρχουν διακοπές νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επανέλεγχο στη σύνδεση στη θέση Σάρα.
 9. Διάνοιξη των φυσικών ρεμάτων, ώστε να αποφύγουμε τυχόν πλημμύρες τον Χειμώνα ή φωτιές τους καλοκαιρινούς μήνες.
 10. Δίπλα στους ελεύθερους επαγγελματίες για καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών που έφερε η κρίση. Σχέδιο διαφήμισης της περιοχής και του Γυμνού συγκεκριμένα, για προσέλκυση τουριστών.
 11. Προσπάθεια δημιουργίας συνεταιρισμού για τα τοπικά προϊόντα μας, για προώθησή τους (μέλι, γάλα, λάδι, φέτα κλπ).