Ευτυχισμένος αλλά και προσγειωμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου (για το παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χαλκίς 1-0) ο τεχνικός ηγέτης του ΄΄γηραιού΄΄ Γιάννης Μωυσιάδης. Ο προπονητής των Ψαχνιωτών δήλωσε πως οι παίχτες του έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη δίνοντας το σύνολο των δυνατοτήτων τους, η οποία όμως δεν πρέπει να τους κάνει να πιστέψουν πως έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ακόμη στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα με τραυματισμούς και ιώσεις και ανέφερε πως ζήτησε απ΄ τους παίχτες να δείξουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, όπως ο ίδιος δείχνει σ΄ εκείνους. Πιστεύει στις δυνατότητες του και θεωρεί ότι ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει τους στόχους του, ακόμη και αν δεν υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο, που εκπνέει σε λίγες ώρες. Παραπονέθηκε για την προσέλευση των Ψαχνιωτών φιλάθλων και ζήτησε απ΄ τον κόσμο της πόλης να σταθεί πολύ πιο κοντά στην ομάδα, γιατί είναι ικανή στο μέλλον να του δώσει και πάλι πολλές χαρές.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μωυσιάδης:

Συγχαρητήρια στα παιδιά μου-κάτω τα κεφάλια

Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου, αλλά αν νομίζουμε ότι με μία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα (γιατί η Χαλκίδα είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που θα ζήλευε και θα ήθελε κάθε προπονητής να τους έχει στην ομάδα του) γίναμε ομάδα είμαστε πολύ γελασμένοι. Πρέπει να έχουμε κάτω τα κεφάλια, να κάνουμε πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σ΄ αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες αγωνιστικές καταστάσεις που συναντάμε κάθε μέρα. Γιατί έχω πολλά νέα παιδιά που είναι απροπόνητα. Προσπαθώ μέσα απ΄ τις προπονήσεις να περάσω και την τακτική αλλά και ν΄ ανεβάσω την φυσική κατάσταση των παιδιών. Αυτό έγινε και αυτή την εβδομάδα, ανεβάσαμε ρυθμούς, που είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

 

Θυμίζαμε νοσκοκομείο

Η ομάδα θύμιζε νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον είχαμε προβλήματα γαστρεντερίτιδας με τον Μπριλάκη και τον Τόρες, τους οποίους ευχαριστώ γιατί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν και οι δύο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δυστυχώς όμως δεν είχα άλλα παιδιά για να τους αντικαταστήσω και ΄παίξαν αναγκαστικά.

 

GIANNHS MWYSIADHS 2Παράπονο για την προσέλευση

Πρέπει όμως να κάνω και ένα μικρό παράπονο: Δεν μπορεί αυτά τα παιδιά να μην έχουν την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου των Ψαχνών. Πρέπει να το καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος των Ψαχνών ότι τα παιδιά αυτά παίζουν για την φανέλα του Ηρακλή. Περιμέναμε πολύ περισσότερο κόσμο σήμερα. Δυστυχώς η εικόνα ήταν απογοητευτική. Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει κοντά σ΄ αυτά τα παιδιά. Κάθε μέρα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πρέπει λοιπόν ο κόσμος των Ψαχνών να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά θα κάνουν τον κόσμο των Ψαχνών να χαμογελάσει και πάλι. Συνεχίζουμε, απλά κερδήθηκε μια μάχη, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, γιατί σήμερα καταβάλανε το 110% των δυνατοτήτων τους. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Χαλκίδας. Εύχομαι τα προβλήματα που έχει ο κ. Δημητρίου και η ομάδα της Χαλκίδας -όσο γίνεται πιο σύντομα- να ξεπεραστούν και βρουν το σωστό τους δρόμο. Είμαστε δυο γειτονικά σωματεία, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Για ενενήντα λεπτά μόνο είμαστε αντίπαλοι.

 

Για το αν θα ενισχυθεί περαιτέρω ο Ηρακλής 

Η διοίκηση εδώ και πολλές μέρες κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα τα πράγματα. Στον ποδοσφαιρικό χάρτη δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή ποδοσφαιριστές ελεύθεροι. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχω στην διάθεση μου και τους έχω εμπιστοσύνη, έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Ποιος προπονητής δεν θέλει να έχει τρία σέντερ φορ και γενικά δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους σε κάθε γραμμή; Όλοι το θέλουν. Αυτή την στιγμή όμως πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδιά που δίνουν την μάχη τους καθημερινά. Τους εμπιστεύομαι και τους το είπα και πριν το παιχνίδι. Τους είπα πως αν καταλάβουν πόσο τους εμπιστεύομαι και εμπιστευτούν και οι ίδιοι τον ίδιο τους τον εαυτό θα πάμε πολύ καλά. Και αυτό το κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξανε εμπιστοσύνη στον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι-Δεν θέλω να παίζω αμυντικά

Οι αλλαγές μου δεν ήταν αμυντικογενείς. Έβαλα στο παιχνίδι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Έβαλα ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην ομάδα τέσσερις μόνο μέρες, δεν έχει κάνει προετοιμασία και παρόλα αυτά έδειξε ότι μπορεί παρά πολύ την ομάδα. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Είτε παίζουμε με την Χαλκίδα, είτε παίζουμε εντός ή εκτός με οποιαδήποτε ομάδα, έχουμε ένα πλάνο. Και πάνω σ΄ αυτό το πλάνο βαδίζει η ομάδα. Είμαι από τους προπονητές που έχουν επιθετικογενή σκέψη. Δεν μ΄ αρέσει το αμυντικό ποδόσφαιρο. Βάσει των ποδοσφαιριστών που έχουμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Μας βοήθησε λίγο η τύχη. Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες που είχε η Χαλκίδα ήταν από στημένα. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και οι αλλαγές που έκανα ήταν -μόνο- για να πάρουμε το παιχνίδι.