Με μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb o Γιάννης Μώρος γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα Ερέτριας μετά από μία δεκαετία.

Η αποχώρηση του νεαρού στράικερ από τον Απόλλωνα Ερέτριας θα ρίξει ένα ισχυρό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι με αρκετές ομάδες να έχουν πλησιάσει τον πολύ καλό επιθετικό ήδη.

Ο πρωταθλητής Ηρακλής Ψαχνών έχει έρθει σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή να είναι θετικός στο να γίνει κάτοικος Ψαχνων την νέα σεζόν και να αγωνιστεί ξανά σε εθνικές κατηγορίες.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΚΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΟΛΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.
ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΚΟΝΤΣΙΛΙΔΗ,ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΗΤΑΚΙΔΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΈΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝΤΙΟ ..ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ