Μετά την τεράστια επιτυχία να περάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΠΣ Ευβοίας και οι δύο ομάδες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο FB:

Χθες το απόγευμα οι μικτές ομάδες της Εύβοιας προκρίθηκαν στα ημιτελικά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εθνικών Ομάδων Κ-17 και Κ-15.

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στην Επιτροπή Μικτών Ομάδων και σε όλους αυτούς που στήριξαν από την πρώτη μέρα αυτή την προσπάθεια, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Υφαντή και τον Βασίλη Πίσχινα για την ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσφέρουν στις ομάδες μας. Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, για να αναδείξουμε το ταλέντο των νεαρών παιδιών αποδίδει καρπούς κι αποτελεί απάντηση σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πτώση.

Πολλά μπράβο αξίζουν και στις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας για την εξαιρετική τους παρουσία και για τα εγκωμιαστικά τους σχόλια για τις ομάδες μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα «Άβαντες Χαλκίδας» για την εκπληκτική πορεία και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Γυναικών.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον «ΑΟ Χαλκίς» για τον αγώνα με τον Παναργειακό. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλκίδας.

Υ.Γ. 1. Σήμερα Δευτέρα 30/5/2022 έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2007 και 2008 να λάβουν μέρος στην προπόνηση για την προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας.
Υ.Γ. 2. Ξέρουμε ότι κάποιοι θα «αναγκαστούν» να γράψουν λίγα λόγια για την επιτυχία μπροστά από τις οθόνη του υπολογιστή τους.
Ξέρουμε ότι κάποιοι θα χαρακτηρίσουν την επιτυχία «συγκυρία».
Ξέρουμε ότι κάποιοι θα περάσουν στα «ψηλά» την επιτυχία και θα μας πουν ότι καθυστερούν τα Πρωταθλήματα Υποδομής.
Σε όλους αυτούς απαντάμε: Συνεχίζουμε … για να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.