Ο Γιώργος Δημητρίου αγωνίστηκε για είκοσι πέντε χρόνια με τη φανέλα του Α.Ο.Αιδηψού με το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή να μη μπορεί να το αποβάλλει καθώς όποτε του δίνεται ευκαιρία παίρνει μέρος σε αγώνες παλαιμάχων.
Όταν αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δεν το πολυσκέφτηκε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας.
Το Δυνατά & Αθλητικά επικοινώνησε με τον βορειοευβοιώτη τεχνικό ο οποίος μας μίλησε για τη φετινή χρονιά, στάζοντας παράλληλα μέλι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
 Ερώτηση :Πως αποφάσισες μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Αιδηψού και την Α΄ κατηγορία να αναλάβεις  την Ο.Π.Α. που παίρνει μέρος στη δεύτερη εν τάξη κατηγορία του Νομού.
Στον πάγκο του Α.Ο.Αιδηψου κάθισα τρία χρόνια. 1 στην Β’ κατηγορία και 2 στην Α’κατηγορία.
Τρία χρόνια με θετικό πρόσημο που πραγματικά όλα πήγαν πολύ καλά. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Τότε ήρθε η πρόταση από τον Θανάση Αναγνώστου να αναλάβω την Ο.Π.Α. Αιδηψού. Η προοπτική να δουλέψω με μικρά παιδιά ηλικίας από 14 έως 18 μου άρεσε και έτσι δέχτηκα
Ερώτηση : Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την προσπάθεια αυτή
Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου σαν συνεργάτες είναι δύο. Ο Θανάσης Αναγνώστου σαν τεχνικός διευθυντής αλλά και αυτός που “τρέχει” όλα τα θέματα γύρω από την ομάδα και ο Παύλος Φαραντος σαν συνεργάτης μου αλλά και αυτός που μαζί δουλεύουμε την ομάδα.
Ερώτηση : Πόσο εύκολο είναι να πείσεις τα παιδιά να έρχονται σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο γιατί όλα τα παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες και έχουν μάθει να αγαπούν την προπόνηση. Ξέρουν ότι η πρόοδος έρχεται μέσα από την δουλειά. Σε κάποιες προπονήσεις είχαμε 30 άτομα. Γενικώς από την προσέλευση και την δουλειά που γίνεται στην προπόνηση είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Ερώτηση : Υπάρχει ταλέντο στην Αιδηψό και γενικά στην ευρύτερη περιοχή.
Ταλέντο στην Αιδηψό αλλά και στα γύρω χωριά υπάρχει. Εδώ και κάποια χρόνια, ο ΘανάσηςΑναγνώστου, μέσα από τις ακαδημίες αυτό το ταλέντο προσπαθεί να αναδείξει. Και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε. Χρειάζεται ακόμη καλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα. Επίσης είναι απαραίτητο να υπάρχει συνεργασία όλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.“Η ισχύς εν τη ενώση”.
Ερώτηση : Ποιος είναι ο στόχος αυτής της προσπάθειας και τι θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποιημένος
Στόχος είναι να δουλεύουμε με τα παιδιά μας των ακαδημιών για να είναι έτοιμα τακτικά και τεχνικά να σταθούν στις ανδρικές ομάδες της Αιδηψού. Στόχος είναι κάποια από αυτά τα παιδιά να κάνουν το άλμα και να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Στόχος είναι τα 60 παιδάκια των ακαδημιών να τα κάνουμε 100. Ικανοποιημένος θα είμαι αν όλοι αγκαλιάσουν και στηρίξουν αυτό το project.
Ερώτηση : Θα καταφέρει η Ο.Π.Α. να σώσει την παρτίδα και αν όχι θα συνεχίσετε
Είναι πολύ δύσκολο να σώσουμε την παρτίδα αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Όσο και αν ακούγεται παράξενο όμως τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή, τον έχουμε πετύχει. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδας παίζει σωστό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και με 7-8 παιδιά ηλικίας από 14 έως 18 χρόνων στην βασική ενδεκάδα.Το άσχημο είναι ότι δεν έχουμε ως τώρα πάρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Κυρίως λόγω απειρίας αλλά και ατυχίας. Θέλει υπομονή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα αλλά το αν θα συνεχίσω εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θα δούμε.
Ερώτηση : Στην πολυετή σου καριέρα σαν ποδοσφαιριστής τι θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σου
Αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ο τίτλος του πρωταθλητή σαν αρχηγός με την Αιδηψό και η επιστροφή της στην Α΄ κατηγορία έπειτα από δεκαπέντε χρόνια.
Ερώτηση : Ποιους από τους συμπαίχτες όλα αυτά τα χρόνια θα ξεχώριζες
Χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον καθώς με όλα τα παιδιά που υπήρξα συμπαίχτης είχα πάντα καλές σχέσεις θα ξεχώριζα τον Δημήτρη Μάργαρη στο ξεκίνημα και τον Δημήτρη Αθανασίου που παίξαμε στην Αιδηψό για πολλά χρόνια μαζί.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των παιδιών που είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι σημαντικό αυτά τα παιδιά να έχουν την στήριξη των δικών τους. Αλλά και εμείς οι προπονητές νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπουμε ότι αυτό που τολμήσαμε φέτος έχει αγκαλιαστεί απ’όλους.